Jazzhands

Såg jag Inception igår eller var det bara en dröm?

Tog fel allergitablett. Upplever nu konsekvenserna av detta. Ser att den har en sån där varningstriangel på förpackningen. Dåsighet. Man blir dåsig.
Känner ögonlocken trotsa, munnen bli torr.
Det vore ju förstås bra att sova, har sovit dåligt den här veckan, drömt flyktiga konstiga drömmar.
Blir arg i drömmarna. Skriker och säger ifrån.
Jag blir aldrig arg när jag är vaken. Senaste gången jag var arg var jag i tonåren, kanske sexton eller sjutton. Senaste gången jag skrek. Sedan dess blir jag bara ledsen, irriterad eller sur. Besviken också, sådär länge så att det håller i sig.
Men aldrig arg. Det blir jag bara i drömmen.
Och det blir jag ofta. Är det oftare nu för tiden? Jag tror det.
Tänker att det vore bra att slumra nu. Sova ordentligt, kanske hyn ser bättre ut i morgon då. Den har tagit lite stryk av det fuktiga vädret tycker jag.
Så jag tar en allergitablett till. Som sömnpreparat.
Ah, kicken.
Ögonlocken.
Slummern.
Hej på en stund.

Etiketter None

  • Lisa, 7:44 pm August 1, 2010:

    Tog en allergitablett (som ska tas vid sänggåendet) på morgonen en dag när jag skulle jobba hemifrån. Inte ett ord blev skrivet, trots att jag försökte väga upp det genom att dricka kaffe som en besatt.

  • Lisa, 7:44 pm August 1, 2010:

    Tog en allergitablett (som ska tas vid sänggåendet) på morgonen en dag när jag skulle jobba hemifrån. Inte ett ord blev skrivet, trots att jag försökte väga upp det genom att dricka kaffe som en besatt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen