Jazzhands

Sommarblogg

Som sommarpratare fast sommarbloggare är jag idag. Fast jag vet inte, det är ett ganska otypiskt inlägg för att vara mig. Och som straff har jag därför lika många ogillar-tyckare som gillar (man trycker på en liten tummen upp/tummen ned). Jag kommer inte att vinna denna popularitetsröstning.

På tal om det, förresten, så drömde jag att jag fick ihop det med Jim Carrey lite smått (förlåt, men jag tycker att han är snygg. När han inte grimaserar) men han bedrog mig, kunde inte köra det traditionella par-racet. Men i drömmen var känslan av förälskelse angenäm och trevlig. Så det blev liksom lika många tummen upp som tummen ned där också.

Etiketter None

 • Jessica, 10:47 am July 30, 2010:

  Nu blir jag sträng: Jim Carrey är antivaxxare och generell woo-woo. Det är en sak att lusta över nåns utseende, men en annan sak att leva med någon som helt tagit avsked av allt vad vett och sans heter. Dessutom – Jenny McCarthy used to hit that… eugh.

  Tänk om du blir andrahandssmittad av låg IQ och börjar ta fel på nästa evolutionssteg, autism och Landau-Kleffner Syndrome?

 • Jessica, 10:47 am July 30, 2010:

  Nu blir jag sträng: Jim Carrey är antivaxxare och generell woo-woo. Det är en sak att lusta över nåns utseende, men en annan sak att leva med någon som helt tagit avsked av allt vad vett och sans heter. Dessutom – Jenny McCarthy used to hit that… eugh.

  Tänk om du blir andrahandssmittad av låg IQ och börjar ta fel på nästa evolutionssteg, autism och Landau-Kleffner Syndrome?

 • Jazzhands, 12:09 pm July 30, 2010:

  Please explain! Anti-vaxxare? Han vägrar…raka sig? Är jag naiv? Vill jag veta?
  Och ja, Jenny McCarthy. Men är inte Renée Zellweger lite värre ändå, på sitt sätt?

  http://www.accesshollywood.com/content/images/82/300×300/82746_renee-zellweger-talks-new-in-town.jpg

  Hon har en konstig ful-tjock feja, och ler så konstigt och äppelkindat. Jag begriper mig inte på henne. Charmig i Bridget Jones, förvisso, och bra på engelsk accent, säkert. Men hon är rosa och har konstiga manér, som att luta huvudet åt sidan, pluta märkligt och HÃ…LLA PÃ….

  http://www.bannedinhollywood.com/wp-content/uploads/2008/10/renee-zellweger-nomakeup.jpg

 • Jazzhands, 12:09 pm July 30, 2010:

  Please explain! Anti-vaxxare? Han vägrar…raka sig? Är jag naiv? Vill jag veta?
  Och ja, Jenny McCarthy. Men är inte Renée Zellweger lite värre ändå, på sitt sätt?

  http://www.accesshollywood.com/content/images/82/300×300/82746_renee-zellweger-talks-new-in-town.jpg

  Hon har en konstig ful-tjock feja, och ler så konstigt och äppelkindat. Jag begriper mig inte på henne. Charmig i Bridget Jones, förvisso, och bra på engelsk accent, säkert. Men hon är rosa och har konstiga manér, som att luta huvudet åt sidan, pluta märkligt och HÃ…LLA PÃ….

  http://www.bannedinhollywood.com/wp-content/uploads/2008/10/renee-zellweger-nomakeup.jpg

 • Jessica, 2:38 pm July 30, 2010:

  Antivaxxare – människa som sprider villfarelsen att vaccin är farliga och att Trippelvaccinet (Mässling, Röda Hund och Påssjuka) specifikt ger autism.

  Min invändning mot Jenny McCarthy har inget med hur hon ser ut att göra. Hennes problem är att hon är precis hur dum i huvet som helst. http://www.jennymccarthybodycount.com/Jenny_McCarthy_Body_Count/Home.html

  Renée Zellweger kanske inte är allas tekopp utseendemässigt, men hon är i alla fall inte indirekt skyldig till flera dödsfall.

  Om du orkar så är bakgrundshistorien här: http://lundbomikent.livejournal.com/20701.html

 • Jessica, 2:38 pm July 30, 2010:

  Antivaxxare – människa som sprider villfarelsen att vaccin är farliga och att Trippelvaccinet (Mässling, Röda Hund och Påssjuka) specifikt ger autism.

  Min invändning mot Jenny McCarthy har inget med hur hon ser ut att göra. Hennes problem är att hon är precis hur dum i huvet som helst. http://www.jennymccarthybodycount.com/Jenny_McCarthy_Body_Count/Home.html

  Renée Zellweger kanske inte är allas tekopp utseendemässigt, men hon är i alla fall inte indirekt skyldig till flera dödsfall.

  Om du orkar så är bakgrundshistorien här: http://lundbomikent.livejournal.com/20701.html

 • Molly, 6:57 pm July 30, 2010:

  Antivaccination. Anse att vaccinering gör barn autistiska and what not. Inte fatta grejen med poliovaccin mm. Längta back to the good ol days, då vi dog av lunginflammation. Populär scientologi-filosofi. (Är Carrey scientolog??)

 • Molly, 6:57 pm July 30, 2010:

  Antivaccination. Anse att vaccinering gör barn autistiska and what not. Inte fatta grejen med poliovaccin mm. Längta back to the good ol days, då vi dog av lunginflammation. Populär scientologi-filosofi. (Är Carrey scientolog??)

 • Jazzhands, 8:23 pm July 30, 2010:

  Är han emot att vaccinera sig och sina barn? Jösses! Varför har ingen sagt nåt? Han är alltså samma skrot och korn som mannen på parkbänken som anser att vaccinet mot svininfluensan bara är något ont som “staten” eller “makten” hittat på? Måste forska vidare i gåtan Carrey….genast!

 • Jazzhands, 8:23 pm July 30, 2010:

  Är han emot att vaccinera sig och sina barn? Jösses! Varför har ingen sagt nåt? Han är alltså samma skrot och korn som mannen på parkbänken som anser att vaccinet mot svininfluensan bara är något ont som “staten” eller “makten” hittat på? Måste forska vidare i gåtan Carrey….genast!

 • Jazzhands, 8:24 pm July 30, 2010:

  Men jösses, det stämmer ju.

 • Jazzhands, 8:24 pm July 30, 2010:

  Men jösses, det stämmer ju.

 • M, 10:01 pm July 30, 2010:

  Det här var väldigt tråkigt. Jag som har älskat JIm mer än livet självt ända sedan “Den galopperande detektiven”. Det är en sorgens dag.

 • M, 10:01 pm July 30, 2010:

  Det här var väldigt tråkigt. Jag som har älskat JIm mer än livet självt ända sedan “Den galopperande detektiven”. Det är en sorgens dag.

 • Jazzhands, 6:36 am July 31, 2010:

  Allt är tydligen slinkan Jennys fel, dock. Hon har en autistisk son och har fått med sig Jim på tåget. Men jag har för mig att Jim har en autistisk dotter? Eller en handikappad? Efterbliven? Jag är rädd men samtidigt lockad att gräva mer i detta. Jag är rädd för vad jag kan hitta.

 • Jazzhands, 6:36 am July 31, 2010:

  Allt är tydligen slinkan Jennys fel, dock. Hon har en autistisk son och har fått med sig Jim på tåget. Men jag har för mig att Jim har en autistisk dotter? Eller en handikappad? Efterbliven? Jag är rädd men samtidigt lockad att gräva mer i detta. Jag är rädd för vad jag kan hitta.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen