Jazzhands

Traumat från hembygdsgår'n

Befinner mig ute på landet. I det här fallet Värmdö. Omringad av får, grönska och hallonbuskar. Ja, det är härligt.

Besökte hembygdsgården, de hade loppis av den gammaldags sorten där allting kostar en femma och man får ett leende på köpet. När jag stod och plockade bland böcker som “Rysare“, “Onkel Toms stuga” (tryckt 1945, klart jag köpte den) och “Boken om humor” så kom en geting och satte sig på axeln på mig, vilket orsakade panik. Den ramlade ned i bh:n och jag blev hysterisk. Bjöd på en dans utan like och försökte förtvivlat skaka ur den jäveln men han stack mig flera gånger. Slutade med att jag skakande klädde av mig klänningen och bh:n inför hembygdsgårdens finest. Häpp!

Trauma.

Fick dock gratis saft sen.

Etiketter None

 • Steelwheels, 10:13 pm August 5, 2010:

  Låter som något som kunde ha hänt Elaine Benes! Roligt! Och traumatiskt, naturligtvis.

 • Steelwheels, 10:13 pm August 5, 2010:

  Låter som något som kunde ha hänt Elaine Benes! Roligt! Och traumatiskt, naturligtvis.

 • Anna, 3:52 am August 6, 2010:

  Åh fy! Jag lider med dig! Det där är min mardröm!

 • Anna, 3:52 am August 6, 2010:

  Åh fy! Jag lider med dig! Det där är min mardröm!

 • Lotta Losten, 6:50 pm August 6, 2010:

  Aah! Fy bubblan! Min getingfobi har nu antagit oproportionerliga höjder. Hua!

 • Lotta Losten, 6:50 pm August 6, 2010:

  Aah! Fy bubblan! Min getingfobi har nu antagit oproportionerliga höjder. Hua!

 • Jazzhands, 7:19 pm August 7, 2010:

  Det krävdes en viss nivå av, vad ska jag säga, självkontroll, att sätta sig ned sedan och dricka saft och smaka hembakat, med tanterna och farbröderna på hembygdsgården. Hade aldrig varit där förut. Nu har jag sett hembygdsgården och de har sett mig.

 • Jazzhands, 7:19 pm August 7, 2010:

  Det krävdes en viss nivå av, vad ska jag säga, självkontroll, att sätta sig ned sedan och dricka saft och smaka hembakat, med tanterna och farbröderna på hembygdsgården. Hade aldrig varit där förut. Nu har jag sett hembygdsgården och de har sett mig.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen