Jazzhands

Finnes: Musikalaspirant

På Värmdö kan man sjunga högt och ostört med musikalröst. Man tar en eka jättelångt ut på öppet hav och sjunger sig hes. Brukar öppna med nåt dramatiskt men ändå hyggligt lätt ur West Side Story.
Går vidare till tyngre grejor som Les Mis, men slutar alltid med Anthem ur Chess. Tommy Körberg är mäktig. Såg honom givetvis på Stjärnorna på slottet och förvånades över att han inte var mer uppblåst.
Alltså om jag hade sjungit Anthem – spelat ryssen – i Chess, mot Elaine Page, i London – så skulle jag förvandla mig själv till Napoleon. Jag skulle kräva att man tilltalade mig med Master eller Maestro.
Tommy är verkligen alldeles för modest.

Etiketter None

  • Ströbaek, 8:53 am August 10, 2010:

    Jag ska tipsa dig nästa gång jag, eller någon annan, har audition…

    rolig läsning!

  • Ströbaek, 8:53 am August 10, 2010:

    Jag ska tipsa dig nästa gång jag, eller någon annan, har audition…

    rolig läsning!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen