Jazzhands

Tough love/Love hurts

Naturen vore fantastisk om det inte vore för all fauna. Alla djur som mindre än att de får plats i näven, och som inte är ulliga på något sätt borde tyvärr förpassas till gaskammaren. Jag vet att det kan låta radikalt, men vad har en mördarsnigel någonsin gjort för dig?
Eller en huggorm? Fästing? Geting?

Och alla håller de till på Värmdö. Och alla älskar de C. Hainer.

Etiketter None

 • annalin, 11:18 pm August 8, 2010:

  Innerst inne vet vi ju att de flesta varelser gör lite nytta för kretsloppet. Åtminstone att pollinera växter eller att tjänstgöra som mat till andra större varelser.
  Men inte fästingar va? Jag kan inte komma på något funktionellt med fästingar.
  Fästingar borde FÖRBJUDAS.
  Jag vågar sträcka mig så långt, att jag kommer att lägga min röst på det parti som vågar ha med detta i sitt program…
  Ska nog skriva ett eget blogginlägg om detta.

 • annalin, 11:18 pm August 8, 2010:

  Innerst inne vet vi ju att de flesta varelser gör lite nytta för kretsloppet. Åtminstone att pollinera växter eller att tjänstgöra som mat till andra större varelser.
  Men inte fästingar va? Jag kan inte komma på något funktionellt med fästingar.
  Fästingar borde FÖRBJUDAS.
  Jag vågar sträcka mig så långt, att jag kommer att lägga min röst på det parti som vågar ha med detta i sitt program…
  Ska nog skriva ett eget blogginlägg om detta.

 • Jazzhands, 10:19 am August 9, 2010:

  Fästingar är enbart parasiter. Enbart!
  Bin gör honung och humlor är bra för blommorna, men var kommer getingen in? Huggormen, gör den någon nytta? Allvarligt. Den äter sorkar, visst, men det gör väl större fåglar också?
  Fästingskräcken kan inte överdrivas. Gud försökte vara schysst och sa att djävulen också kunde bidra med någonting till faunan, det är vad jag tror. Ett helt värdelöst kryp som relativt obemärkt suger blod och lämnar sjukdom efter sig. Genialiskt ondskefullt.

 • Jazzhands, 10:19 am August 9, 2010:

  Fästingar är enbart parasiter. Enbart!
  Bin gör honung och humlor är bra för blommorna, men var kommer getingen in? Huggormen, gör den någon nytta? Allvarligt. Den äter sorkar, visst, men det gör väl större fåglar också?
  Fästingskräcken kan inte överdrivas. Gud försökte vara schysst och sa att djävulen också kunde bidra med någonting till faunan, det är vad jag tror. Ett helt värdelöst kryp som relativt obemärkt suger blod och lämnar sjukdom efter sig. Genialiskt ondskefullt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen