Jazzhands

Eftertankens bleka krankhet

Alltså det här med att blogga medan sömntabletterna kickar in måste få ett slut.
Jag ber om ursäkt.
Jag minns inte ett ord av det ag skrev igår.

Etiketter None

 • m, 10:20 am August 10, 2010:

  Nej! Det var ju poesi och Sanningen du skrev ju.

 • m, 10:20 am August 10, 2010:

  Nej! Det var ju poesi och Sanningen du skrev ju.

 • ellen, 7:00 pm August 10, 2010:

  jag hade som tradition under mina tonåsdepp att alltid skriva dagbok tills jag slocknade av remeronet eller vilket piller som nu än var dagens. det mesta är ju skit, flummigt och kvasifilosofiskt, men ibland blänker man ju till. det är väl så med alla droger och skapande, det är ju aldrig medelmåttigt i alla fall.

 • ellen, 7:00 pm August 10, 2010:

  jag hade som tradition under mina tonåsdepp att alltid skriva dagbok tills jag slocknade av remeronet eller vilket piller som nu än var dagens. det mesta är ju skit, flummigt och kvasifilosofiskt, men ibland blänker man ju till. det är väl så med alla droger och skapande, det är ju aldrig medelmåttigt i alla fall.

 • Jazzhands, 8:32 pm August 10, 2010:

  Haha, ja, snart kommer en Alice i Underlandet för 2010-talet att författas på Jazzhands, sanna mina ord. Stilnoct – my drug of choice!

 • Jazzhands, 8:32 pm August 10, 2010:

  Haha, ja, snart kommer en Alice i Underlandet för 2010-talet att författas på Jazzhands, sanna mina ord. Stilnoct – my drug of choice!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen