Jazzhands

The Stilnoct Diaries


Det här är förresten den bästa skriv-komplimangen någonsin:
“Du är Sveriges Hunter S Caroline!

Och den komplimangen har jag fått.
Jag.
Den är således min.

Etiketter None

 • Flemming, 10:27 am August 12, 2010:

  Det är ju sant, du Stilnoctar dig in i den Svenska drömmen och avslöjar den skoningslöst! Vi väntar alla på Fear and Loathing i Falköping (du sover över en natt inkl frukost på Hotell Falköping, utan att vara deltagare i någon konferens. http://www.hotelfalkoping.com/files/logi.html ).

 • Flemming, 10:27 am August 12, 2010:

  Det är ju sant, du Stilnoctar dig in i den Svenska drömmen och avslöjar den skoningslöst! Vi väntar alla på Fear and Loathing i Falköping (du sover över en natt inkl frukost på Hotell Falköping, utan att vara deltagare i någon konferens. http://www.hotelfalkoping.com/files/logi.html ).

 • EllenF, 1:30 am August 16, 2010:

  Own it!

 • EllenF, 1:30 am August 16, 2010:

  Own it!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen