Jazzhands

Working class hero

Ja, det är trist att man ska behöva jobba på semestern men någon måste ju äta macarons för en större, svensk mattidning.

Det blev fyra stycken för mig igår, och en delikat jordgubbsbakelse idag. Jag gör det för er. För folket. För läsare av större, svenska mattidningar.

Trots att jag är på semester och borde få handla dyra Sonia Rykiel-kläder ifred.

Å andra sidan har jag också lärt mig något under denna korta men intensiva Paris-vistelse. Jag tycker inte längre illa om Paris. Tvärtom, Paris har varit snällt mot mig. Staden har skärpt sig. Det gläder mig. Sist jag var här uppträdde den bedrövligt.

Då åt jag heller inte en enda macaron.

Etiketter None

 • Jessica, 1:32 pm August 31, 2010:

  Min lokala Waitrose säljer macaraons i små designerboxar, arrangerade efter färg i spectrum. Sex pytte-macarones kostar åtta pund. Jag har stått och fingrat på lådorna några gånger eftersom jag är en sucker för allt färgglatt, men alltid fegat ur och släpat hem vanliga bikkies istället. Är de verkligen värda så mycket stålars? Eller är de egentligen nåt man köper för att fota mot prickigt kakfat och blogga, men som annars smakar som kakor gör mest?

 • Jessica, 1:32 pm August 31, 2010:

  Min lokala Waitrose säljer macaraons i små designerboxar, arrangerade efter färg i spectrum. Sex pytte-macarones kostar åtta pund. Jag har stått och fingrat på lådorna några gånger eftersom jag är en sucker för allt färgglatt, men alltid fegat ur och släpat hem vanliga bikkies istället. Är de verkligen värda så mycket stålars? Eller är de egentligen nåt man köper för att fota mot prickigt kakfat och blogga, men som annars smakar som kakor gör mest?

 • Jazzhands, 5:10 pm August 31, 2010:

  Det snabba, enkla och raka svaret är: nej, de är inte värt så mycket stålars. Alltså, nej.
  Plus att den som orkar kan baka sådana själv.

  Vad är en bikkie? Biscuit, typ?

 • Jazzhands, 5:10 pm August 31, 2010:

  Det snabba, enkla och raka svaret är: nej, de är inte värt så mycket stålars. Alltså, nej.
  Plus att den som orkar kan baka sådana själv.

  Vad är en bikkie? Biscuit, typ?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen