Jazzhands

Romantikens folk

Dunderförkylning på väg hem på planet. Ovärdigt. [Skämt om att “koppla på kranen”]. Idag har jag feber. Kan det vara SARS? Kanske svinet?
Tanten bredvid mig var artig nog att inte byta säte trots att jag snöt mig ungefär var tredje minut. Jag är av en helt annan uppfattning om fransoser numera. De är ett artigt och trevligt folk! Romantiskt också. I en underklädesbutik av boudoir-typ pekade en stressad man i kostym ut några dyra, raffiga plagg, och bad att få inslagna medan han tittade på klockan.

Etiketter None

 • Flemming, 2:52 pm August 25, 2010:

  Ã…kte i somras runt och drack vin i Bordå (lite pensionärsemester är underbart!), men blev aldrig utsatt för någon snobbism. Också på de riktigt fina slotten var folk märkligt vänliga. Jag blev förstås besviken på detta, man ville ju iallafall ha någon åthutning, av en uppnäst fransk oneolog eller nåt.

 • Flemming, 2:52 pm August 25, 2010:

  Ã…kte i somras runt och drack vin i Bordå (lite pensionärsemester är underbart!), men blev aldrig utsatt för någon snobbism. Också på de riktigt fina slotten var folk märkligt vänliga. Jag blev förstås besviken på detta, man ville ju iallafall ha någon åthutning, av en uppnäst fransk oneolog eller nåt.

 • Jazzhands, 8:06 pm August 25, 2010:

  Inte såg jag någon förälder utdela en lavett till någon unge heller.

 • Jazzhands, 8:06 pm August 25, 2010:

  Inte såg jag någon förälder utdela en lavett till någon unge heller.

 • Flemming, 9:43 pm August 25, 2010:

  De där fransoserna börjar tappa, tycker jag!

 • Flemming, 9:43 pm August 25, 2010:

  De där fransoserna börjar tappa, tycker jag!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen