Jazzhands

Campa = butch

Såg Böda camping igår, femmans nya trivselprogram. Det var stundtals varmt och mysigt, stundtals glirigt. Lite som Ullared minus excentrisk lagerarbetare.
Det som slog mig var dock följande: campande kvinnor är butch. De har rökröst, köttbullekropp och en något aggressiv framtoning. Vissa hade skinnväst. Rätta mig om jag har fel men är inte skinnväst butchplagget nummer ett?
Till detta hör också att deras män, i den mån de hade någon, alltid var lång och spinkig. Männen gav helt klart ett mesigare intryck.
Blir man butch av att campa eller är camping något man, som butch, söker sig till?
Här är fakta i frågan: På camping fikar man mest hela tiden. Många ballerinakex, en hel del virrepinnar. Och så grillat med fet sås till. Gott förvisso, men också gynnsamt för en köttbulleformad kropp. Äppelformad är kanske ett trevligare uttryck. Denna kroppsform kan uppfattas som butch om den ikläs skinnväst.
Campingen har också inbördes hierarkier. Man får kämpa sig fram i det område på campingen som kallas “slummen”. Men visar man sig värdig blir man dock upptagen i “den innersta kretsen” och får en tröja som det står “Böda Babes” på eller “Böda Beer Bodies”. För att visa sig värdig krävs också en viss form av morskhet.

Slutledning: Camping är butch.

Etiketter None

 • Joel, 8:11 pm November 2, 2010:

  Signerat En stockholmstjej 🙂

 • Joel, 8:11 pm November 2, 2010:

  Signerat En stockholmstjej 🙂

 • Jazzhands, 8:34 pm November 2, 2010:

  Vit, medelklass dessutom.

 • Jazzhands, 8:34 pm November 2, 2010:

  Vit, medelklass dessutom.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen