Jazzhands

"Kom då livsglädjen så går vi"

Såg två symboler idag. De gick över gatan på samma gång. En prostituerad korsade faktiskt Folkkungagatan på exakt samma gång som en likbil körde förbi.
Döden och livet. Så korsas deras vägar än en gång.

Etiketter None

 • Flemming Hummer, 2:21 pm November 4, 2010:

  Jag träffade en prostituerad kvinna på tåget till Hamburg för nån månad sen. Hon ville att en New Age-kvinna, som jag hade råkat börja prata med (jag trodde initalt att hon var fredsaktivist), skulle hjälpa henne att heala en astrofysiker som bodde i Berlin. Hon var ursprungligen ifrån Ryssland, 46 år gammal, klädd i stilen “östeuropeisk hora” och extremt öppen i sin personlighet (någon skulle kanske säga psykotisk). Jag frågade vad hon jobbade med, “Massage therapist!”, svarade hon. Hon hade en blodpropp i hjärtat och var rekommenderad att inte flyga. Men högkvarteret fanns i Boston och hon skulle försöka hitta ett flyg dit. “Som världen ser ut idag, tror ni verkligen det är värt att leva i framtiden?”

 • Flemming Hummer, 2:21 pm November 4, 2010:

  Jag träffade en prostituerad kvinna på tåget till Hamburg för nån månad sen. Hon ville att en New Age-kvinna, som jag hade råkat börja prata med (jag trodde initalt att hon var fredsaktivist), skulle hjälpa henne att heala en astrofysiker som bodde i Berlin. Hon var ursprungligen ifrån Ryssland, 46 år gammal, klädd i stilen “östeuropeisk hora” och extremt öppen i sin personlighet (någon skulle kanske säga psykotisk). Jag frågade vad hon jobbade med, “Massage therapist!”, svarade hon. Hon hade en blodpropp i hjärtat och var rekommenderad att inte flyga. Men högkvarteret fanns i Boston och hon skulle försöka hitta ett flyg dit. “Som världen ser ut idag, tror ni verkligen det är värt att leva i framtiden?”

 • Jazzhands, 4:56 pm November 4, 2010:

  “Jag trodde initialt hon var fredsaktivist”.

 • Jazzhands, 4:56 pm November 4, 2010:

  “Jag trodde initialt hon var fredsaktivist”.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen