Jazzhands

Kalas i Köpenhamn

Då var man tillbaka igen, efter ett dygn i Köpenhamn. Jag uppnådde ett av två mål: jag åt chokladwienerbröd. Jag hade också velat äta smörrebröd men det hanns inte med.

Elizabeth Arden fyller hundra år i år vilket är skäl nog för mig att åka till Köpenhamn, bo på flott hotell, festa i ett palats och äta cupcakes. Grattis Elizabeth! Hatten av för dig!

VDn för företaget berättade hur denna dam kom till New York med bara drömmar i bagaget, och en vilja att lyckas. Och för all del, hur smörigt just den delen av talet än var så är det bara hatten av för damen. Jag uppskattar att 80% av västvärldens alla kvinnor i sminkbar ålder känner till hennes Eight Hour Cream, till exempel.

Luktade på nya kändisdofter från samma hus. Britney är inne på sin sjunde nu, tror jag. Hur många Naomi Campbell släppt? Elva!
Detta är verkligen en företeelse som ligger och växer i det fördolda. Mariah Careys dofter heter Lollipop bling och luktar godisaffär. Jag har svårt att se vem som tilltalas av det. Mariah är väl lite för gammal för att fåna sig med godisdofter, och hur gamla är inte hennes fans? Eller har de i regel blivit mödrar tidigt och tvingar sina barn att lyssna till den tjocksmala divan, och köper blingparfymen till dem?
Jag vet faktiskt inte.
Däremot vet jag att jag gillar goodiebags, uppskattar Köpenhamn och älskar att bo på flotta hotell. Så tack igen, födelsedagsbarn!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen