Jazzhands

Caroline 4.0

Som en del i målet att bli så lik Sofia Coppola som möjligt så har jag nu klippt av mig håret och har idag en klädsam, lång Sofia-page. Väntar med spänning på att någon på tunnelbanan ska prata engelska och be mig om autograf! Det kommer att hända, det är bara en tidsfråga.

Vet inte varför men plötsligt påminns jag om en snubbe på en fest som sa “Visst, men vad tjänar jag på att vara feminist”.

Kollade tio minuter av Ung och bortskämd igår. Totaltråkigt. Inser nu att det var föräldrarna som gjorde första programmet kul. Enbart nolkollungar med konstiga namn gör ingen tittarsuccé. Slog över till Böda Camping och insåg hur mysig göteborskan är. Det blev en kväll full av insikter. Här är en annan: jag kan och orkar skriva klart Jazzhandsromanen, version 2.

Etiketter None

 • Dante, 12:44 pm November 16, 2010:

  Inte så ofta man ser jazzhänder nu för tiden. Senast på en Springsteenkoncert. Oklart varför.

 • Dante, 12:44 pm November 16, 2010:

  Inte så ofta man ser jazzhänder nu för tiden. Senast på en Springsteenkoncert. Oklart varför.

 • annalin, 11:26 pm November 16, 2010:

  Jo, det är “verklighets-scenerna” från deras egentliga liv som är underhållande, dvs när föräldrarna är med.

  Men du, snälla, har inte du reagerat på att det är obehagligt stor skillnad på tjejerna när de sitter osminkade i soffan respektive när de är mejkade i sina “intervjuer”?!
  Jag menar de är NITTIOTALISTER! de är unga och släta! dessutom, de GÖR inget om dagarna så de har tid OCH råd att hålla sig vackra, jag menar inte sminkade utan naturligt vackra. Typ träning och hälsosam mat, och säkert en o annan ansiktsbehandling…

 • annalin, 11:26 pm November 16, 2010:

  Jo, det är “verklighets-scenerna” från deras egentliga liv som är underhållande, dvs när föräldrarna är med.

  Men du, snälla, har inte du reagerat på att det är obehagligt stor skillnad på tjejerna när de sitter osminkade i soffan respektive när de är mejkade i sina “intervjuer”?!
  Jag menar de är NITTIOTALISTER! de är unga och släta! dessutom, de GÖR inget om dagarna så de har tid OCH råd att hålla sig vackra, jag menar inte sminkade utan naturligt vackra. Typ träning och hälsosam mat, och säkert en o annan ansiktsbehandling…

 • Jazzhands, 4:29 pm November 17, 2010:

  Jag reagerade väldigt på det i Kungarna av Tylösand, hur de satt makeade och stajlade (bandana? hatt? lustig peruk?) och snackade om klippen i programmet. Detta medan de blev sunkigare och sunkigare för varje avsnitt. Machine som var rätt vältränad i del ett såg ut att få mage och alkoplufs framåt slutet.

 • Jazzhands, 4:29 pm November 17, 2010:

  Jag reagerade väldigt på det i Kungarna av Tylösand, hur de satt makeade och stajlade (bandana? hatt? lustig peruk?) och snackade om klippen i programmet. Detta medan de blev sunkigare och sunkigare för varje avsnitt. Machine som var rätt vältränad i del ett såg ut att få mage och alkoplufs framåt slutet.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen