Jazzhands

Inget konstigt med det

Förkväll, vilket program. Corrazza Bildt lagar pasta och Ace of Base-männen (den ena har blivit mycket fet) förklarar att deras nya namn Ace.Of.Base. är “mer en stajling, en loggagrej“.

Sen framför de sin nya låt akustiskt.

Två av fyra medlemmar är nya. Tjejerna ville tydligen inte vara med längre så de tog in två nya.

Jag ser inget konstigt med något av det jag nu berättat för er.

Etiketter None

  • leo, 6:11 pm November 21, 2010:

    För att citera AD-Jonas:

    “Just nu är ju dessutom feststämningen total i rutan när både Malou och Förkväll är tillbaka. Det finns helt enkelt inget annat under den tidiga kvällen som kan motsvara känslan när man helt oförberedd zappar förbi en Tony Irving på bushumör som sitter på andra sidan ett kamerafilter med färgmättnad 99% och stickar violetta benvärmare med Adam Alsing (exempel från verkligheten). Det är den typen av chockupplevelse som kan få en människas hår att bli vitt.”

  • leo, 6:11 pm November 21, 2010:

    För att citera AD-Jonas:

    “Just nu är ju dessutom feststämningen total i rutan när både Malou och Förkväll är tillbaka. Det finns helt enkelt inget annat under den tidiga kvällen som kan motsvara känslan när man helt oförberedd zappar förbi en Tony Irving på bushumör som sitter på andra sidan ett kamerafilter med färgmättnad 99% och stickar violetta benvärmare med Adam Alsing (exempel från verkligheten). Det är den typen av chockupplevelse som kan få en människas hår att bli vitt.”

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen