Jazzhands

Konspiration, för den som vill

Såg Grotesco igår. På ettan. En av sketcherna visar ett debattprogram som heter “Tänkvärt”. I publiken sitter ett gäng verklighetens folk – samt Jerry från Ung och bortskämd (!?) Ett program som också går på ettan, för övrigt. Kolla själva, ett steg upp och till vänster om jobbiga göteborgaren som håller låda.

Antingen är det en ren slump, han gillar statistgig.
Eller så tillhör han Strix/ettans stab, och är skådespelare, vilket skulle underbygga allt skvaller om att Ung och bortskämd är fejk.

Teorier?

Etiketter None

 • Eugene Fougler, 2:11 pm November 23, 2010:

  Det som är fejk är ju att Jerry egentligen inte är en människa utan en docka tillverkad av rara träslag från Botswana.

 • Eugene Fougler, 2:11 pm November 23, 2010:

  Det som är fejk är ju att Jerry egentligen inte är en människa utan en docka tillverkad av rara träslag från Botswana.

 • Din kära väninna K, 4:01 pm November 23, 2010:

  Men alltså: jag fattar inte varför alla är övertygade om att det där är fejk? Ljuvliga C – har du på riktigt inte sett såna där exempel på riktigt? Mitt liv skulle kunna döpas till Lite äldre och bortskämd. Det är något med 40-talist föräldrarna alltså. Speciellt de som skaffade barn när de var kring 39. Förra veckan berättade jag för min pappa att jag var på jobbet och var törstig men inte kunde dricka te för att jag inte hade någon mjölk. Klag klag. Han bara: “Men du – då kommer jag in och lämnar en liter till dig. Vill du ha lite färskpressad juice också?”. Herrejösses. Han skulle åka in från förorten för att lämna dricka till sitt överåriga barn. Alltså det där på tv är på riktigt. Jag svääär.

 • Din kära väninna K, 4:01 pm November 23, 2010:

  Men alltså: jag fattar inte varför alla är övertygade om att det där är fejk? Ljuvliga C – har du på riktigt inte sett såna där exempel på riktigt? Mitt liv skulle kunna döpas till Lite äldre och bortskämd. Det är något med 40-talist föräldrarna alltså. Speciellt de som skaffade barn när de var kring 39. Förra veckan berättade jag för min pappa att jag var på jobbet och var törstig men inte kunde dricka te för att jag inte hade någon mjölk. Klag klag. Han bara: “Men du – då kommer jag in och lämnar en liter till dig. Vill du ha lite färskpressad juice också?”. Herrejösses. Han skulle åka in från förorten för att lämna dricka till sitt överåriga barn. Alltså det där på tv är på riktigt. Jag svääär.

 • Jazzhands, 4:06 pm November 23, 2010:

  Jag tror att det är på riktigt. Men varför var Jerry med i publiken till “Tänkvärt”? Det är vad jag undrar.

 • Jazzhands, 4:06 pm November 23, 2010:

  Jag tror att det är på riktigt. Men varför var Jerry med i publiken till “Tänkvärt”? Det är vad jag undrar.

 • Din kära väninna K, 4:18 pm November 23, 2010:

  Men han kanske tycker att det är roligt? Jag och min kompis Ã…sa var med på Let’s Dance-inspelning en gång. Ã…sa vann fem kilo gott och blandat i pausen. Need I say more? Tv är kul. Han kanske fick blodad tand. Inte är Jerry fejk. Nej nej nej. Och är han fejk så är han ett geni så summa summarum: Win-win.

 • Din kära väninna K, 4:18 pm November 23, 2010:

  Men han kanske tycker att det är roligt? Jag och min kompis Ã…sa var med på Let’s Dance-inspelning en gång. Ã…sa vann fem kilo gott och blandat i pausen. Need I say more? Tv är kul. Han kanske fick blodad tand. Inte är Jerry fejk. Nej nej nej. Och är han fejk så är han ett geni så summa summarum: Win-win.

 • Jazzhands, 4:30 pm November 23, 2010:

  Jag och två tjejkompisar var statister i den där tv-serien på trean där nån tjej fick välja en snubbe, och de andra puttades ned i en pool. Vad hette den, tro?
  Vi fick ett glas cider. Vi var också yngst i hela publiken så de zoomade in oss hela tiden. Vi blev scarred for life. Detta hör dock inte hit alls.

 • Jazzhands, 4:30 pm November 23, 2010:

  Jag och två tjejkompisar var statister i den där tv-serien på trean där nån tjej fick välja en snubbe, och de andra puttades ned i en pool. Vad hette den, tro?
  Vi fick ett glas cider. Vi var också yngst i hela publiken så de zoomade in oss hela tiden. Vi blev scarred for life. Detta hör dock inte hit alls.

 • Din kära väninna K, 5:45 pm November 23, 2010:

  Men statist och publik är inte samma sak. Var ni publik? Hoppas att ni var statister. Hi hi. Ner i poolen ska dem. Putt i.

 • Din kära väninna K, 5:45 pm November 23, 2010:

  Men statist och publik är inte samma sak. Var ni publik? Hoppas att ni var statister. Hi hi. Ner i poolen ska dem. Putt i.

 • Anna, 12:12 am November 24, 2010:

  Hette det inte “Man O Man”?

 • Anna, 12:12 am November 24, 2010:

  Hette det inte “Man O Man”?

 • malin, 8:52 am November 24, 2010:

  jag såg också honom i grotesco och funderade på vad han gjorde där. I ung och bortskämd verkade han enligt hans mamma bara vara hemma i sin tomma lägenhet hela dagarna och spela dataspel. Det passade inte in i bilden av en kille som mycket övertygande dansade och sjöng till det är bögarnas fel-låten. Jag hoppas inte det är fejk utan att Jerry helt enkelt är en person med de mest oväntade sidorna.

 • malin, 8:52 am November 24, 2010:

  jag såg också honom i grotesco och funderade på vad han gjorde där. I ung och bortskämd verkade han enligt hans mamma bara vara hemma i sin tomma lägenhet hela dagarna och spela dataspel. Det passade inte in i bilden av en kille som mycket övertygande dansade och sjöng till det är bögarnas fel-låten. Jag hoppas inte det är fejk utan att Jerry helt enkelt är en person med de mest oväntade sidorna.

 • Caroline, 10:35 am November 24, 2010:

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8170105.ab
  Jag skickade faktiskt min undran till mina vänner på Aftonbladet. De tog min undran på allvar. Jag älskar dem högt.

 • Caroline, 10:35 am November 24, 2010:

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8170105.ab
  Jag skickade faktiskt min undran till mina vänner på Aftonbladet. De tog min undran på allvar. Jag älskar dem högt.

 • Stefan, 10:51 am November 24, 2010:

  Nr 1 han är rödhårig.
  Sen är det så att han antagligen tillhör skaran attention whores. Som så andra dokusåpadeltagare.
  Han den andre göteborgaren är ju även med i paradise hotel. Antar att de allihopa söker in till allt där de kan få tv-tid.

 • Stefan, 10:51 am November 24, 2010:

  Nr 1 han är rödhårig.
  Sen är det så att han antagligen tillhör skaran attention whores. Som så andra dokusåpadeltagare.
  Han den andre göteborgaren är ju även med i paradise hotel. Antar att de allihopa söker in till allt där de kan få tv-tid.

 • Din kära väninna K, 10:52 am November 24, 2010:

  Han har gått en stand up-kurs på Norra Brunn!!! Bästa nyheten den här veckan. Jag bara måste se hans show. Tror att den är lysande.

 • Din kära väninna K, 10:52 am November 24, 2010:

  Han har gått en stand up-kurs på Norra Brunn!!! Bästa nyheten den här veckan. Jag bara måste se hans show. Tror att den är lysande.

 • Caroline, 11:18 am November 24, 2010:

  Han poängterar att han inte är blyg! Jag vill se hans stand up-gig. Nu. Vem blir första att tipsa honom om Big Bens amatörkvällar på söndagar? Fast han är väl inte amatör, antar jag?

 • Caroline, 11:18 am November 24, 2010:

  Han poängterar att han inte är blyg! Jag vill se hans stand up-gig. Nu. Vem blir första att tipsa honom om Big Bens amatörkvällar på söndagar? Fast han är väl inte amatör, antar jag?

 • Emelie, 2:06 pm November 24, 2010:

  Han kanske helt enkelt siktar på att bli den nya tidens Bertil Monegrim?

 • Emelie, 2:06 pm November 24, 2010:

  Han kanske helt enkelt siktar på att bli den nya tidens Bertil Monegrim?

 • Caroline, 3:03 pm November 24, 2010:

  Han har utseendet för sig. Rödhåriga har ALLTID försprång vid humorkvällar.

 • Caroline, 3:03 pm November 24, 2010:

  Han har utseendet för sig. Rödhåriga har ALLTID försprång vid humorkvällar.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen