Jazzhands

Franska insikter


Insikt ett: Jag måste verkligen jobba på min hållning. Vad gör jag? Hur står jag? Är jag gravid? Fast jag jobbar ju på det, jag går på balett.

Insikt två: I alla fall inget fel på håret!

Etiketter None

 • Flemming Hummer, 8:56 am November 25, 2010:

  Gavras och Coppola i nytt samarbete?

 • Flemming Hummer, 8:56 am November 25, 2010:

  Gavras och Coppola i nytt samarbete?

 • Caroline, 9:59 am November 25, 2010:

  Oh, you guys…(smiley som blinkar med ena ögat)

 • Caroline, 9:59 am November 25, 2010:

  Oh, you guys…(smiley som blinkar med ena ögat)

 • Anna, 1:13 pm November 26, 2010:

  Äh. Du såg fantastisk ut!

 • Anna, 1:13 pm November 26, 2010:

  Äh. Du såg fantastisk ut!

 • Din kära väninna K, 10:01 pm November 26, 2010:

  Jag kan analysera din hållning! Min pilatesfröken har lärt mig hur man gör. Jag är besatt av detta nu. Jag tror jag vet vad vi ska göra med mademoiselles ryggradskurva. Jag har/har haft samma. Berättar på baletten! Du ska göra tvärtemot vad balettfröken säger. Hon pratar ju om att dra svansen under men naj naj naj. Bara när man dansar. Inte när man står och går.

 • Din kära väninna K, 10:01 pm November 26, 2010:

  Jag kan analysera din hållning! Min pilatesfröken har lärt mig hur man gör. Jag är besatt av detta nu. Jag tror jag vet vad vi ska göra med mademoiselles ryggradskurva. Jag har/har haft samma. Berättar på baletten! Du ska göra tvärtemot vad balettfröken säger. Hon pratar ju om att dra svansen under men naj naj naj. Bara när man dansar. Inte när man står och går.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen