Jazzhands

Korten på (smink)bordet

Just det. Det är lika bra jag tar upp det här redan nu.
Den här bloggen presenteras av Saether, som är ett distributionsbolag. De distribuerar först och främst dofter och ser till att vi får hit fantastiska parfymer som SJP Lovely, Marc Jacobs Lola och Chanel No. 5. De tycker att det skrivs för lite om dofter, och allt som hör dofter till.
Det tycker jag också.
Därför är de med och presenterar den här bloggen.

Saethers åsikter reflekteras inte i bloggen. Det är mina egna åsikter som presenteras här. Det är viktigt att poängtera. Saether är en tyst partner i detta, de samarbetar inte med mig, om vad jag ska skriva eller hur.

Urvalet är mitt.
Tankarna är mina.
Åsikterna är mina.

Men vi delar ett intresse för doft.

Bästa hälsningar
Caroline

Etiketter None

 • Görel, 9:58 pm November 12, 2011:

  Hej!
  Hur får jag tag i de reseförpac

 • Görel, 10:05 pm November 12, 2011:

  Hej Caroline!
  Hur får jag tag i de reseförpackningar av chanel, sensuous nude m fl som du nämner, undrar Görel i Stockholm.

 • Margita, 9:32 am December 1, 2011:

  Nu blev jag imponerad!
  Ett sådant här tydligt statement om ett kommersiellt samarbete känns både uppfriskande och fräscht. Önskar att alla andra aktörer på “hybridbanan” inom magasinsvärlden var lika tydliga med sina samarbeten med diverse företag.
  Bra jobbat Caroline! hälsar en kundtidningsredaktör

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen