Jazzhands

Goda nyheter!

Jag kommer med goda nyheter. Om ungefär två veckor, alltså lagom till jul, så kommer nagellack från Essie att finnas på NK Kosmetik!

Detta är bra på flera sätt. De små flaskorna är fina, lacket håller bra och urvalet är imponerande. Essie har hela paletten, från ödmjukt naturliga nyanser till hysteriska och rent galna.
Jag gillar också namnen. Som “picket fence” (vitt lack) och “under the belt” (grädvitt) eller “sand of a beach” (khaki). Bra grejor.

Essie har också en sak som heter “Mattifier” som gör alla nagellack matta, för den som inte vill ha glansiga naglar varje dag. Ett enkelt sätt att variera, och ett enkelt sätt att gå från glam till mer diskret.

En annan bonus är att om man bär Essies nagellack och besöker USA så har man en naturlig isbrytare där, eftersom det är det populäraste nagellacksmärket jämte O.P.I. (som för övrigt också finns på NK).

Etiketter: ,

  • Gabriella, 1:35 pm December 4, 2010:

    JAAA! äntligen! har letat som en galning sen det slutade säljas på åhlens city. Great expectations är finaste nyansen av ljusgrått som jag har hittat

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen