Jazzhands

Stereotyp nr. 116

Ska det vara äkta italiensk pasta så ska det vara en vresig italienare på paketet! “Hundar tala MAT” osv.
På detta sätt vet jag att pastan är god.

Etiketter None

 • frucht, 6:57 pm December 5, 2010:

  Idolfinal, reklamavbrott:
  –Vilken dag är din din kosherdag? säger en docka med snåla drag och stor näsa. DO anmäler och rasar i kvällspressen, pudlar, offentliga avböner, infantila debattprogram, kanske rättegång och kultursidor med mer rasande. Inget fel i det. Frågan jag ställer mig är varför just ingen bryr sig om de stackars hånade italienarna. När Nogger Black® ansågs rasistiskt var det ingen som såg samma sak i Dolmios stereotypa budskap, vad har DO emot italienarna egentligen?

 • frucht, 6:57 pm December 5, 2010:

  Idolfinal, reklamavbrott:
  –Vilken dag är din din kosherdag? säger en docka med snåla drag och stor näsa. DO anmäler och rasar i kvällspressen, pudlar, offentliga avböner, infantila debattprogram, kanske rättegång och kultursidor med mer rasande. Inget fel i det. Frågan jag ställer mig är varför just ingen bryr sig om de stackars hånade italienarna. När Nogger Black® ansågs rasistiskt var det ingen som såg samma sak i Dolmios stereotypa budskap, vad har DO emot italienarna egentligen?

 • Jazzhands, 7:43 pm December 5, 2010:

  Minns att typ Society for American-Italians RASADE mot Sopranos när den började sändas. Vet inte om det blev stämning men det skulle inte förvåna mig. Alla vet att italienare är sjukt högljudda.

 • Jazzhands, 7:43 pm December 5, 2010:

  Minns att typ Society for American-Italians RASADE mot Sopranos när den började sändas. Vet inte om det blev stämning men det skulle inte förvåna mig. Alla vet att italienare är sjukt högljudda.

 • Flemming, 9:33 am December 6, 2010:

  Det är ju mycket maffia och mat om italienare. Jag har en kompis som heter Tony och bor i New Jersey. Jag brukade kalla honom Tony Soprano när jag mailade honom, men han svarade aldrig riktigt på det. Jag kom fram till att han nog inte tyckte skämtet var så roligt (och det var det väl inte heller ens som enkelt skämt). Det måste, om inte annat, vara tjatigt att höra. Ungefär som när asiater är mesar som lagar kinesmat och råkar kunna kampsport hela tiden.

 • Flemming, 9:33 am December 6, 2010:

  Det är ju mycket maffia och mat om italienare. Jag har en kompis som heter Tony och bor i New Jersey. Jag brukade kalla honom Tony Soprano när jag mailade honom, men han svarade aldrig riktigt på det. Jag kom fram till att han nog inte tyckte skämtet var så roligt (och det var det väl inte heller ens som enkelt skämt). Det måste, om inte annat, vara tjatigt att höra. Ungefär som när asiater är mesar som lagar kinesmat och råkar kunna kampsport hela tiden.

 • Caroline, 12:12 pm December 6, 2010:

  Jag tycker italienare borde vara tjocka och glada. Matglada. Inte vresiga. Egentligen.

 • Caroline, 12:12 pm December 6, 2010:

  Jag tycker italienare borde vara tjocka och glada. Matglada. Inte vresiga. Egentligen.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen