Jazzhands

“Makeup-artist, vad kan jag hjälpa till med?”

För övrigt älskar jag att MAC erbjuder tjänsten “Chatta med en makeup-artist”. Varje vardag finns det möjlighet att chatta om ditt och datt som rör makeup med ett proffs.

Har man en fråga av mer filosofisk art (“Varför finns produkten Lip Erase, som suddar ut läpparna så att det ser ut som om man inte har några?”) eller – snarare – bara inte lyckas passa in chattiderna på sidan, så kan man maila sin fråga.

Jag tycker att det är rart.

Etiketter:

 • lisa, 2:12 pm December 6, 2010:

  jag MÃ…STE få tag i lip erase, vart o vart finns detta att köpa? hittar det inte ens på deras egen hemsida. några tips? mina läppar är klarröda utan läppstift, så fult.

 • Caroline Hainer, 2:59 pm December 6, 2010:

  Kära nån! Hur kan röda läppar vara fult? Om detta må vi tala. Räkna med ett inlägg inom kort.
  Tills dess – deras Lip Erase var något som, rätta mig om jag var fel, togs fram 09 i samband med en massa visningar som favoriserade the nude lip. Maila och fråga om den kommer tillbaka?

  Foundation på läpparna ger annars i stort sett samma effekt. Det kan tyckas äckligt så välj en med så naturliga/icke-cancerframkallande ingredienser som du kan.

  Eller prova någon av Smashboxs nude lip gloss kanske?
  http://www.smashbox.com/LIP-ENHANCING-GLOSS

 • lisa, 3:52 pm December 6, 2010:

  tackotack för fina tips, ska nog börja med att kolla upp smashbox. blir inte foundation för kakigt, torrt när det torkar? lite moist får det ju gärna vara.

  alltså, läppstiftsröda läppar kan ju vara helfint men när de liksom är naturligt fläckigt röda och utan någon som helst lyser så ser det faktiskt bara illa ut. och min nyans i sig finns inte som läppstift (av en anledning antar jag) vad jag vet. sen tycker jag inte att vinterblek fläckig och ojämn hy passar i röda läppar (målade eller ej) då ser det bara tacky ut.
  och nej, jag orkar inte lägga en perfekt bas i fejjan varje morgon. huga. lättare då att rätta till läpparna!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen