Jazzhands

Utveckling?

En gång, som ung, råkade jag se Svarte orm. Då tyckte jag, för en sekund att Rowan Atkinson “såg bra ut”.
Kanske var det makten, sarkasmen. Jag vet inte.

Jag kan liksom prata om det idag.

Sen tyckte jag Steve Carrel “såg bra ut” i Little Miss Sunshine. Jag börjar vackla i den frågan faktiskt.

Nu tycker jag plötsligt att Steve Coogan med sina köttiga läppar och skum mogen-man-i-kris-page “ser bra ut” i The Trip.

Bör jag oroas?

Etiketter None

 • Jessica, 1:42 pm December 7, 2010:

  Rowan Atkinson är ju het som få. Jag tror svaret på din fråga är att du är svag för män som har kvar DNA från den Romerska ockupationen av Storbrittanien. Inga gamla mjäkiga Angler eller Saxare för dig – det är nåt speciellt med män som kan formera sig i fyrkant och slåss med gladius.

  Jag har alltid tyckt att Rowan Atkinson är snygg och det står jag för. Jag står iofs för att jag tycker att David Mitchell (Nej, inte Elisabeth Smarts kidnappare och inte heller new age-författaren, utan satirikern) är den hetaste kändisen i min generation.

 • Jessica, 1:42 pm December 7, 2010:

  Rowan Atkinson är ju het som få. Jag tror svaret på din fråga är att du är svag för män som har kvar DNA från den Romerska ockupationen av Storbrittanien. Inga gamla mjäkiga Angler eller Saxare för dig – det är nåt speciellt med män som kan formera sig i fyrkant och slåss med gladius.

  Jag har alltid tyckt att Rowan Atkinson är snygg och det står jag för. Jag står iofs för att jag tycker att David Mitchell (Nej, inte Elisabeth Smarts kidnappare och inte heller new age-författaren, utan satirikern) är den hetaste kändisen i min generation.

 • Sara, 3:27 pm December 7, 2010:

  Jag tyckte i nåt konstigt ögonblick att Usama Bin Laden var snygg pga han “hade så vackra kindben”.
  Hoppas det inte beror på makten (hans) eller sarkasmen (min och/eller hans)…

 • Sara, 3:27 pm December 7, 2010:

  Jag tyckte i nåt konstigt ögonblick att Usama Bin Laden var snygg pga han “hade så vackra kindben”.
  Hoppas det inte beror på makten (hans) eller sarkasmen (min och/eller hans)…

 • Johansson, 5:31 pm December 7, 2010:

  David Mitchell?? mannen som INTE gett irisen ett namn?? Han är ju creepy…

  men rätt rolig i QI iofs.

 • Johansson, 5:31 pm December 7, 2010:

  David Mitchell?? mannen som INTE gett irisen ett namn?? Han är ju creepy…

  men rätt rolig i QI iofs.

 • Jazzhands, 5:43 pm December 7, 2010:

  Jessica, det var faktiskt i en scen i The Trip, där Coogan föreställer sig att han är med i ett kostymdrama och spelar typ befälhavare och skriker “To bed, gentlemen, for tomorrow at daybreak we shall go to battle” som jag kom på mig själv med att sjunka lite djupare och bekvämare ned i biostolen och liksom vila ögonen ordentligt.

 • Jazzhands, 5:43 pm December 7, 2010:

  Jessica, det var faktiskt i en scen i The Trip, där Coogan föreställer sig att han är med i ett kostymdrama och spelar typ befälhavare och skriker “To bed, gentlemen, for tomorrow at daybreak we shall go to battle” som jag kom på mig själv med att sjunka lite djupare och bekvämare ned i biostolen och liksom vila ögonen ordentligt.

 • Johansson, 5:53 pm December 7, 2010:

  Var får man se The trip på bio?

 • Johansson, 5:53 pm December 7, 2010:

  Var får man se The trip på bio?

 • Jazzhands, 6:59 pm December 7, 2010:

  På filmfestivalen. Annars beställer man den på nätet, det ska jag göra. Det är värt det. Believe you me.

 • Jazzhands, 6:59 pm December 7, 2010:

  På filmfestivalen. Annars beställer man den på nätet, det ska jag göra. Det är värt det. Believe you me.

 • Johansson, 7:35 pm December 7, 2010:

  Jo, jag såg sista avsnittet idag. Blev bara lite nyfiken på hur man kunde sett den på bio, men då vet jag.

 • Johansson, 7:35 pm December 7, 2010:

  Jo, jag såg sista avsnittet idag. Blev bara lite nyfiken på hur man kunde sett den på bio, men då vet jag.

 • Göran, 11:34 pm December 7, 2010:

  Sjukt bra. Också sjukt att vi tydligen var på samma visning enligt M, liten värd asså

 • Göran, 11:34 pm December 7, 2010:

  Sjukt bra. Också sjukt att vi tydligen var på samma visning enligt M, liten värd asså

 • Caroline, 9:51 am December 8, 2010:

  Ah…ja, NÃ…N borde ju plocka upp den på bio. TYCKER MAN.

 • Caroline, 9:51 am December 8, 2010:

  Ah…ja, NÃ…N borde ju plocka upp den på bio. TYCKER MAN.

 • Jessica, 1:10 pm December 8, 2010:

  Mmmm. Män utan irirs. Rrrr.

  Personligen tycker jag att det faktum att hans ögon är så mörka att det inte går att skilja irisen från pupillen är just det heta. Det ger honom ett otroligt vänligt uttryck, mitt i sarkasmen. Sen går jag loss på hans Angry Logic också. Short, dark and sarky – hur går man inte loss på det?

  Min man är också lite man-kär i honom, så pass att han har gett mig ett kändisaffärfrikort på David Mitchell. Jag har reciprokerat med ett på Tilda Swinton.

  Nu behöver vi båda bara bli galet mycket mer attraktiva och flytta till London. Lätt som en plätt.

 • Jessica, 1:10 pm December 8, 2010:

  Mmmm. Män utan irirs. Rrrr.

  Personligen tycker jag att det faktum att hans ögon är så mörka att det inte går att skilja irisen från pupillen är just det heta. Det ger honom ett otroligt vänligt uttryck, mitt i sarkasmen. Sen går jag loss på hans Angry Logic också. Short, dark and sarky – hur går man inte loss på det?

  Min man är också lite man-kär i honom, så pass att han har gett mig ett kändisaffärfrikort på David Mitchell. Jag har reciprokerat med ett på Tilda Swinton.

  Nu behöver vi båda bara bli galet mycket mer attraktiva och flytta till London. Lätt som en plätt.

 • Emelie, 5:23 pm December 8, 2010:

  Jag tror att Rowan Atkinsons eventuella sex appeal tvärdog i samma stund som han tackade ja till att spela Mr Bean. Nu förknippas han ju helt med denne misslyckade, totalt osexige tönt och jag tror inte att varken stackars Rowan själv eller de kvinnor han möter nånsin helt kan sudda bort bilden av den bleke Bön-mannen med sin taskiga hållning, illaluktande strumpor och sociala inkompetens. Karriärmässigt var det säkert ett genidrag att hoppa på rollen men privat – näe.

 • Emelie, 5:23 pm December 8, 2010:

  Jag tror att Rowan Atkinsons eventuella sex appeal tvärdog i samma stund som han tackade ja till att spela Mr Bean. Nu förknippas han ju helt med denne misslyckade, totalt osexige tönt och jag tror inte att varken stackars Rowan själv eller de kvinnor han möter nånsin helt kan sudda bort bilden av den bleke Bön-mannen med sin taskiga hållning, illaluktande strumpor och sociala inkompetens. Karriärmässigt var det säkert ett genidrag att hoppa på rollen men privat – näe.

 • Jazzhands, 8:38 pm December 8, 2010:

  Något säger mig att han varit gift med samma kvinna sedan barnsben.

 • Jazzhands, 8:38 pm December 8, 2010:

  Något säger mig att han varit gift med samma kvinna sedan barnsben.

 • Jessica, 2:12 pm December 9, 2010:

  *skvaller*

  Han är gift med en av sminköserna från Svarte Ormen II och ja, de har därmed hållit ihop sen mitten på åttiotalet. Hon ser ut som en halvindisk Isabelle Adjani och är den enda kvinna, veterligen, som fått Stephen Fry att överväga heterosexualitet.

  Fry berättade, i något soffprogram jag såg, att han fann denna sminkös oväntat attraktiv och han hade precis bestämt sig för att be henne gå ut med honom, till och med diskuterat saken med Hugh Laurie som uppmuntrade honom att utforska den sidan av sig själv. Så han fattade mod i flera dagar och frågade till slut om hon ville göra något med honom på följande lördag och hon berättade att Rowan bjudit ut henne bara några minuter tidigare. Ã…ratal senare diskuterade de den episoden och hon sa att om inte Atkinson hunnit först så hade hon tackat ja. Till vilket Atkinson sa: “No, darling. You wouldn’t.”

  */skvaller*

 • Jessica, 2:12 pm December 9, 2010:

  *skvaller*

  Han är gift med en av sminköserna från Svarte Ormen II och ja, de har därmed hållit ihop sen mitten på åttiotalet. Hon ser ut som en halvindisk Isabelle Adjani och är den enda kvinna, veterligen, som fått Stephen Fry att överväga heterosexualitet.

  Fry berättade, i något soffprogram jag såg, att han fann denna sminkös oväntat attraktiv och han hade precis bestämt sig för att be henne gå ut med honom, till och med diskuterat saken med Hugh Laurie som uppmuntrade honom att utforska den sidan av sig själv. Så han fattade mod i flera dagar och frågade till slut om hon ville göra något med honom på följande lördag och hon berättade att Rowan bjudit ut henne bara några minuter tidigare. Ã…ratal senare diskuterade de den episoden och hon sa att om inte Atkinson hunnit först så hade hon tackat ja. Till vilket Atkinson sa: “No, darling. You wouldn’t.”

  */skvaller*

 • Molly, 2:32 pm December 9, 2010:

  Jessica, ditt brittiska skvaller om några av de mest sympatiska/smarta kändisar made my day.
  Tack tack tack.

 • Molly, 2:32 pm December 9, 2010:

  Jessica, ditt brittiska skvaller om några av de mest sympatiska/smarta kändisar made my day.
  Tack tack tack.

 • Caroline, 8:10 pm December 9, 2010:

  Mer! Mer! Mer! Säg nåt om Steve Coogan nu!

 • Caroline, 8:10 pm December 9, 2010:

  Mer! Mer! Mer! Säg nåt om Steve Coogan nu!

 • Flemming Hummer, 4:04 pm December 10, 2010:

  Jag skulle gärna se att någon redde ut Steve Coogans förhållande med Courtney Love, som när det begav sig gav upphov till sådana här artiklar:
  http://www.guardian.co.uk/uk/2005/aug/22/film.arts

 • Flemming Hummer, 4:04 pm December 10, 2010:

  Jag skulle gärna se att någon redde ut Steve Coogans förhållande med Courtney Love, som när det begav sig gav upphov till sådana här artiklar:
  http://www.guardian.co.uk/uk/2005/aug/22/film.arts

 • håkanc, 1:28 pm December 21, 2010:

  “Gentlemen to bed…”, surely?

 • håkanc, 1:28 pm December 21, 2010:

  “Gentlemen to bed…”, surely?

 • Nanci, 12:34 am December 27, 2010:

  Steve Carells härjade homosexuelle Proust-expert i Little Miss Sunshine är en stilig, sarkastisk och till och med sexig karl. Jag skulle hookat upp med honom utan tvekan, trots att det faktiskt är en ren naturvidrighet att Carell kan uppfattas som hot stuff.

 • Nanci, 12:34 am December 27, 2010:

  Steve Carells härjade homosexuelle Proust-expert i Little Miss Sunshine är en stilig, sarkastisk och till och med sexig karl. Jag skulle hookat upp med honom utan tvekan, trots att det faktiskt är en ren naturvidrighet att Carell kan uppfattas som hot stuff.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen