Jazzhands

Tankar inför melodifestivalen

När nationalistvindar blåser behövs ett nytt Nordman. Här finns pengar att tjäna. Har ju länge haft idén att skriva den nationalromantiska riddarsviten “Den sjunde riddaren” i kölvattnet efter Arn. Är tiden kommer?
Jag behöver en bra producent. Är Max Martin ledig? Jag behöver en frontfigur, någon som klär i brynja. Eld i bakgrunden, det gillar folket. Om det inte påminner om att plundra byar? Jaja, so what, folket gillar sånt. Folket gillar vikinga-anarki. Se bara på bocken i Gävle.
Låten ska framföras av en ung man i brynja. Kanske skägg? En vacker kvinna i särk kan dansa i bakgrunden. Rökeffekter!!!!
Refrängen bör vara nåt i stil med “Jag är en enkel smedson, men i mitt hjärta brinner en eld”.

Jag återkommer när skissen är helt klar. Kan detta vara ingången till min aldrig sinade källa pengar?

Etiketter None

  • Peter, 7:11 pm December 29, 2010:

    Gävlebocken, whoohooooo!

  • Peter, 7:11 pm December 29, 2010:

    Gävlebocken, whoohooooo!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen