Jazzhands

Söder

Etiketter None

 • Flemming Hummer, 2:12 pm January 17, 2011:

  Ett komiskt geni har varit framme! Jag kan förresten relaterat erkänna att jag ibland skriver i snön på vindrutan på parkerade bilar: “KUK” och “FITA” är favoriterna. Det tycker jag är mycket roligt. Men bara när jag är packad och det är sent på natten.

 • Flemming Hummer, 2:12 pm January 17, 2011:

  Ett komiskt geni har varit framme! Jag kan förresten relaterat erkänna att jag ibland skriver i snön på vindrutan på parkerade bilar: “KUK” och “FITA” är favoriterna. Det tycker jag är mycket roligt. Men bara när jag är packad och det är sent på natten.

 • Jazzhands, 2:45 pm January 17, 2011:

  Jag föredrar mer sofistikerat, intellektuellt bilklotter som “I wish my wife was this dirty”.

 • Jazzhands, 2:45 pm January 17, 2011:

  Jag föredrar mer sofistikerat, intellektuellt bilklotter som “I wish my wife was this dirty”.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen