Jazzhands

Konsistenser. Del 1 – underbara, löddrande saker

Hur viktig är inte konsistensen på en produkt egentligen…

Ett krämigt skum, ett riktigt fint shampolödder, är bland det skönaste jag vet att känna under fingertopparna.

Inte för att vara sån men jag tror att en skön konsistens bidrar till en avslappning som i sin tur stimulerar tankarna. Jag vet att jag brukar komma på idéer medan jag tvättar bort mitt smink….

Eller skulle jag inte berättat detta?

Shisedios rengöringskräm är tjockt som raklödder, men milt som havsskum. Dessutom luktar den nästan ingenting, och det tycker jag, paradoxalt nog, är bra. För tänk så trist det är med en produkt (eller person!) som “luktar fel”.
Trist.
Man tröttnar.
Sorg.

Bättre då med en produkt vars konsistens man gillar – och resultat. Men en sådan förblir man vänner hela livet. Hej Shisedio Beneficiance Extra Creamy Cleansing Foam!

Etiketter:

  • e, 10:35 pm January 19, 2011:

    Hej! Jag har ett doftproblem du kanske kan hjälpa mig med. Det är nämligen så att jag älskar hur CK Eternity doftar när man bara känner som en air av den, då är den nästan lite blommig. Men jag avskyr hur den doftar på huden, då är den alldeles för kryddig.. Har du något tips på någon liknande parfym som kanske är lika lätt och blommig vid närkontakt?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen