Jazzhands

Å andra sidan…

…äh, fuck it.

Etiketter None

 • håkanc, 12:11 pm January 21, 2011:

  Om fransyskan inte varit känd (hon för sig som om hon är känd så jag antar att hon i den sortens kretsar är det), hade du då ändå blivit sur en hel dag och sen postat ett separat inlägg bara för den kommentaren? Jag tycker hon får lite väl mycket uppmärksamhet. Jag menar ni spelar ju inte ens i samma division, det är ju inte ens samma sport!!!1 Stilistiskt kvalitetsmässigt sett då alltså.

 • håkanc, 12:11 pm January 21, 2011:

  Om fransyskan inte varit känd (hon för sig som om hon är känd så jag antar att hon i den sortens kretsar är det), hade du då ändå blivit sur en hel dag och sen postat ett separat inlägg bara för den kommentaren? Jag tycker hon får lite väl mycket uppmärksamhet. Jag menar ni spelar ju inte ens i samma division, det är ju inte ens samma sport!!!1 Stilistiskt kvalitetsmässigt sett då alltså.

 • Jazzhands, 2:32 pm January 21, 2011:

  Jag vet inte vem hon är.
  Jag blev sur i en halv dag, sen tänkte jag fuck it.
  Nästa mål är att tänka fuck it snabbare, kanske efter några minuter bara.

 • Jazzhands, 2:32 pm January 21, 2011:

  Jag vet inte vem hon är.
  Jag blev sur i en halv dag, sen tänkte jag fuck it.
  Nästa mål är att tänka fuck it snabbare, kanske efter några minuter bara.

 • Joel, 3:42 pm January 21, 2011:

  Fy fan vilket rövhåleri.
  “Rodeo ska vara hipp, inte begriplig!”

 • Joel, 3:42 pm January 21, 2011:

  Fy fan vilket rövhåleri.
  “Rodeo ska vara hipp, inte begriplig!”

 • Jazzhands, 3:59 pm January 21, 2011:

  Det är, som sagt, lite otacksamt med uppmaningar i stil med “Skriv roligare!”. Den kanske minst konstruktiva kritiken man kan få. Om det nu är kritik.

 • Jazzhands, 3:59 pm January 21, 2011:

  Det är, som sagt, lite otacksamt med uppmaningar i stil med “Skriv roligare!”. Den kanske minst konstruktiva kritiken man kan få. Om det nu är kritik.

 • Flemming Hummer, 4:24 pm January 21, 2011:

  Jackie (som jag gillar att kalla henne) verkar helt enkelt ha taskig smak. Hennes försök att bli blogg-Sveriges Ayn Rand – du är ditt personliga varumärke – verkar också rätt gräsligt.

 • Flemming Hummer, 4:24 pm January 21, 2011:

  Jackie (som jag gillar att kalla henne) verkar helt enkelt ha taskig smak. Hennes försök att bli blogg-Sveriges Ayn Rand – du är ditt personliga varumärke – verkar också rätt gräsligt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen