Jazzhands

Du skrev det först

Fifty Scents-läsare unite! Vi är något stort på spåren!

Se här hur VOGUE pinpointar “nude läppar“-trenden. Minns var du läste det först! Här såklart, bland kommentarerna. Jag har bästa bloggläsarna och kommentatörerna i landet.

Nu måste vi prata om matt versus blankt nude läppstift. På förekommen anledning då. Någon modig person som kanske tar parti för enbart nude läppenna? (Finns en på FACE med den skönt torra namnet Ann-Marie)

Shoot!

Etiketter: , , ,

 • lisa, 9:32 am January 21, 2011:

  haha, ja nu känner jag mig lite stolt! men måste erkänna: jag testade ett nude läppstift från mac i butik, lite senare fick jag syn på mig själv i ett skyltfönster och tänkte: varför ser jag så sjuk ut? inte bra för min bleka hy alltså med “nakna” läppar. såg även sedan täckstiftsläppar på fjortisar så nu blir det nog inte några nakna läppar..

 • Caroline Hainer, 9:36 am January 21, 2011:

  Fingret i luften, Lisa. Det hade du.
  Ja, alltså, hur kommer man ifrån den där TBC-sjuka looken? Räcker det med enbart rosiga kinder? Kanske.

 • jana, 9:44 am January 21, 2011:

  precis, jag tror det går att avhjälpa m rouge. det kluriga är ju att hitta ett läppstift som är ens egen hudfärg. har testat en massa men alla gör bara att det ser ut som jag ätit ngt konstigt. kan man inte DIY:a? blanda sin foundation med ngt vax?

 • jana, 9:50 am January 21, 2011:

  förresten caroline, kan inte du prata m oss lite om hår? t ex typ är khiels shampo stört bra? och vad är dealen med saltvattenspray? de jag haft har bara klumpat ihop håret? (hur) funkar volymshampo?

 • alex, 9:51 am January 21, 2011:

  Nej men själva grejen är väl att det ska se ut som om man “glömt” läpparna. Jag föreslår att applicera foundation även på läpparna och vanligt läppcerat på det.

 • Erika, 9:59 am January 21, 2011:

  Darjeling!
  Ã…h, gillar att kommentera när det känns som en frågespalt. Så! Vilken är den bästa mascaran om man vill ha nude ögonfransar? Alltså, definiera lite, men absolut inte svart. Brun? Gärna med tillhörande ögonpenna. I.e. vill se ut som tjejen på bilden. Tjejen på bilden har allt med hon som skrivit brevet att göra.

  Ex

 • Caroline Hainer, 10:10 am January 21, 2011:

  Jag tror ett nudefärgat lipgloss är en bra way to go, eller ett läppstift som är nude åt det rosa, som 60-talets Babydoll? Vi måste (MÃ…STE) hindra oss själva från att frestas att ha ljusare läppstift än hyn, så att det blir fjortonåring med brun-utan-sol-effekt.

  Foundation med vax är bra. Om man inte är rädd för att få i sig mer gifter än nödvändigt. Slår ändå ett slag för nude läppena, och lite gloss eller liknande på. Som ett alternativ.

  Självklart ska vi prata hår och transparent mascara, kanske grå?

 • Caroline Hainer, 2:22 pm January 21, 2011:

  Kan också avslöja att flickan på bilden har makeup från NARS och inspirationen är “en modern, kvinnlig dandy”.

  Face:

  * NARSskin Brightening Serum
  * NARS PRO-PRIME Pore Refining Primer (NEW for Spring 2011- for now, try NARS PRO-PRIME Skin Smoothing Face Prep)
  * NARS Sheer Glow Foundation
  * NARS Duo Concealer
  * NARS Madere Pure Matte Lipstick (NEW for Spring 2011- for now try Bangkok Pure Matte Lipstick) mixed with NARS Barbarella Lipstick for the cheeks.

  Eyes:

  * NARS Eyebrow Pencils (for sculpting and defining eyes)
  * NARS Hollywood Land Soft Touch Shadow Pencil (NEW for Spring 2011! For now, try Goddess Soft Touch Shadow Pencil)
  * NARS Brumes Duo Eyeshadow
  * Blondie Single Eyeshadow
  * Bali Single Eyeshadow
  * NARS Larger Than Life Lengthening Mascara

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen