Jazzhands

Flykten till LA

Det är dagar som dessa, som börjar med att Burlesque får 4 i DN, som gör att man vill packa väskan och försvinna till LA en stund igen. Eller Boca, köpa ett skönt panchoställe där och sakta lullas in i demensen.

Nå.

Man misstänker givetvis att det är Jens Pettersson som skrivit under pseudonym. Är det bara jag eller har DN blivit sjukt mycket sämre nu för tiden? Visst, jag gräver säkert min egen grav nu men jag orkar inte hålla på. Diplomati hit och diplomati dit. Alla känner alla och så vidare. Men det är uppåt väggarna att Burlesque får en fyra, att man skriver att burlesk-trenden är stark, att man säger att filmen är härlig och trevlig. Jag trodde det inte om Jane Magnusson. Hon verkar ju redig, klok och no-nonsense.

Att det kan vara jag som har fel går jag inte med på. Jag vet vad jag såg. Och alla kan se trailern på YouTube.

Nu kan jag inte skriva nästa mening utan att få det att låta som om jag
a) har hybris
b) gråter
c) är världsfrånvänd

…och jag utesluter heller inte att något av ovanstående stämmer. Men – varför får jag inte skriva mer om film? När Sveriges största tidning, typ, skriver att burlesktrenden är stark?

Visst. Egen grav.
Men hey, jag siktar ändå på att sjunka in i senildemensen i Boca inom rimlig tid.

Etiketter None

 • Sill, 1:42 pm January 28, 2011:

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/recensioner/article8474123.ab

 • Sill, 1:42 pm January 28, 2011:

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/recensioner/article8474123.ab

 • Mireille, 5:00 pm January 28, 2011:

  Den kan inte vara bra. Så är det bara. För övrigt är det hemskt kul/sorgligt att följa Chers twitter.

 • Mireille, 5:00 pm January 28, 2011:

  Den kan inte vara bra. Så är det bara. För övrigt är det hemskt kul/sorgligt att följa Chers twitter.

 • T, 9:51 pm January 28, 2011:

  Oavsett att jag skiter en hel del i kulturdelen (Svenskans har alltid varit bättre) så är väl DN allmänt på väg ned i rännstenen. När man på fronten ser rubriken: “10 farligaste sjömonstren. Så skyddar du dig!” (typ) så vet man att det är dags att avsluta prenumerationen.

  Lägger Prankis ned Folkvett nu förresten?

 • T, 9:51 pm January 28, 2011:

  Oavsett att jag skiter en hel del i kulturdelen (Svenskans har alltid varit bättre) så är väl DN allmänt på väg ned i rännstenen. När man på fronten ser rubriken: “10 farligaste sjömonstren. Så skyddar du dig!” (typ) så vet man att det är dags att avsluta prenumerationen.

  Lägger Prankis ned Folkvett nu förresten?

 • Jazzhands, 10:50 pm January 28, 2011:

  Yep, Folkvett försvinner. Jazz blir hemlös.

 • Jazzhands, 10:50 pm January 28, 2011:

  Yep, Folkvett försvinner. Jazz blir hemlös.

 • T, 11:41 am January 29, 2011:

  Trist, men väntat. Man bodde ombonat och mysigt en stund dock.

 • T, 11:41 am January 29, 2011:

  Trist, men väntat. Man bodde ombonat och mysigt en stund dock.

 • Caroline, 1:23 pm January 29, 2011:

  All beauty must die etc.

 • Caroline, 1:23 pm January 29, 2011:

  All beauty must die etc.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen