Jazzhands

Folk ser träning där jag ser skämt

Fint att SATS hakat på den här heta trenden med parkour, och erbjuder parkourträning. Ungefär som att burlesk är “starkt nu”.

Anyhoo, så här skriver SATS: “Du har säkert sett Parkour utövas utomhus, i musikvideos och på nätet. Det är hisnande hopp över murar och staket och ibland också mellan hustak”.

De erbjuder också zumba.

Etiketter None

 • Flemming, 12:45 am January 29, 2011:

  Vaffan det är ju perfekt, jag bor precis mellan ett SATS och Pildammsparken här i Malmö. Jag kan lära mig att studsa runt på maskinerna på SATS, eller hur det fungerar, och sen som examen hoppa runt i parken. Så är man fri att hoppa hustak. Folk kommer att göra stora ögon i beundran.

 • Flemming, 12:45 am January 29, 2011:

  Vaffan det är ju perfekt, jag bor precis mellan ett SATS och Pildammsparken här i Malmö. Jag kan lära mig att studsa runt på maskinerna på SATS, eller hur det fungerar, och sen som examen hoppa runt i parken. Så är man fri att hoppa hustak. Folk kommer att göra stora ögon i beundran.

 • Caroline, 10:36 am January 29, 2011:

  Det är bra med träning man har nytta av i VARDAGEN.

 • Caroline, 10:36 am January 29, 2011:

  Det är bra med träning man har nytta av i VARDAGEN.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen