Jazzhands

På upptäcksfärd

Ett litet inlägg om två upptäckter som jag vill dela med mig av.

Skulle vilja börja med att slå ett slag för genidraget att sälja torr kroppsolja på sprayflaska som Peggy Sage gör. Ett ypperligt sätt att få rätt dos olja på kroppen. Mindre kladd, mindre krångel. Genidrag, som sagt.

Jag får genast idéer om att hälla upp alla möjliga oljor i sprayflaskor. Varför kör inte Nuxe med spray?

Gillar också idén bakom nystartade, svenska Manasi Makeup, och produkten Lyster Cream Bronzer (349 kr), en slags allroundprodukt som ger lyster, bronze och samtidigt är lite täckande. Ska kunna användas på både kropp och i ansikte. För mig som är blek funkar den (bara) som bronzerrouge, men den täckande effekten döljer de annars så vindbitna och illröda kinderna. Utan parabener och utan mineraloljor. Bonus: luktar choklad.

Slutligen vill jag bara skänka ett litet skönhetsråd i största allmänhet. Krämprodukter, som krämrouge och highlighters, når en helt ny nivå om de appliceras med borste. Try it, you’ll like it.

Etiketter: , , , ,

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen