Jazzhands

Delad gläjde

Igår var jag på bokrelease. Jag vill egentligen inte rikta mer uppmärksamhet mot Kristofer Ahlström och hans bok Bara någon att straffa, han är tillräckligt jobbigt och äckligt begåvad ändå. Om han inte vore så trevlig, älskvärd och rolig så skulle jag lätt kunna avsky honom, med ett hat byggt på grov avundsjuka. Men nu är det precis tvärtom. Jag högaktar karln.

…vilket gör det något lättare att leva. Eller i alla fall räkna honom till inte bara vän utan även del i humorkollektivet. Det är så här jag balanserar min beundran/avund. Det är en variant av “if you can’t beat them join them“. Om du inte är lika imponerande duktig som Kristofer Ahlström så bilda ett humorkollektiv tillsammans med honom.

(Fotot snodde jag från Nöjesguiden. Och det är förresten inte K. Ahlström i bild, tillsammans med mig utan ytterligare en medlem i humorkollektivet, som antagligen håller med mig i allt ovanstående)

Etiketter None

  • jonas, 7:48 pm March 3, 2011:

    skriver under på allt detta

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen