Jazzhands

Men hallå!

Det  här var ju min idé!
Suck.
Alltid blir det så här. Någon annan snor och cashar in.

Å andra sidan är ju castingen helt skev, där borde man konsulterat mig. Jimmy Smits som mannen i kostym, ovan jord, som vädjar till myndigheterna att tala om för landsmännen i gruvan hur illa det egentligen är. Det var ju det vi kom överens om ju.

Och så Garcia Bernal som gruvpampens son, som bondar med farsgubben i en tid av kris. Penelope Cruz som eldig fruga/älskarinna.

Vilka är dessa nobodies? Helt fel. Bilden är skev. Vill jag se en film om gruvarbetare vill jag se Jimmy Smits. Inte chilenska David Carradine.

 

Etiketter None

 • Joel, 11:06 am March 26, 2011:

  Tji för den som stal idén att filmen gick direkt till dvd!

 • Jazzhands, 11:09 am March 26, 2011:

  …eftersom Garcia Bernal inte är med som den unge gruvarbetaren som har en emotionell konflikt med sin far, gruvpampen.

 • Kristofer, 12:03 pm March 26, 2011:

  Bioaffischen verkar gjord av samma formgivare som satte ihop John Cleese-annonserna i vintras.

  Vadå “33 gruvan?” Och “instänga”?

  /K

 • Jessica, 10:48 am March 28, 2011:

  Jag vet hur det känns. Min idé om Misfortunecookies finns nu att köpa på Thinkgeek. Till och med, med mina förslag på copy. Jag är supergrinig på mig själv att jag aldrig gjorde något åt den idén. Jag har haft den i åratal och berättat den som en sån där “gud vad jag är knasig”-grej. Sen går nån jävel och GÖR den och får pengar för den! Och jag är bara: “Men hallå! Det var ju ett skämt ju! Menar ni att det var en genomförbar idé?”

  Det är uppenbarligen dags att ta itu med min idé om Gloating Cards.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen