Jazzhands

Fem fina budgetfynd

Balsam från Såklart, Garant.
Finns på Willys, hemköp och Vi. Kostar ca 21.90.
Ett bra balsam utan konstigheter. Utan färgämnen och parfym. Har man en favoritparfym eller kanske en man tröttnat lite på kan man tillsätta ett par droppar. Finns schampo i samma serie, och även schysst oparfymerad hudlotion. Go nuts med dina avlagda, gamla, bara-några-droppar-kvar-flaskor!

 

 

 

 

 

Salva mot munsår, Apotekets
Finns på Apoteket. Kostar 74 kr.
Något av en universalsalva som trollar bort munsår, småsår kring naglarna, små hussprickor, sprickor i mungipan…och den räcker i en absolut evighet. Eight Hour Cream på riktigt! Mer eller mindre naturläkemedel dessutom – består till största delen av koncentrat från röd solhatt. Blomma alltså.

 

Eyeliner, Isadora
Finns på alla större varuhus. Kostar runt hundralappen.
En i det närmaste perfekt eyeliner, om man föredrar eyeliner i pennform. Smal spets, lätt att applicera, sitter hela dagen. Jag kan inte poängtera nog hur imponerad jag är av detta budgetfynd.

 

Skin relief treatment, Paula’s Choice
Beställs online (inom EU). Kostar runt 120 kr.
När man är röd någonstans efter rakning, efter en blemma, solen eller till och med efter något litet insektsbett – detta är din bästa vän. Rödheten och svullnaden försvinner direkt. Skin relief innehåller alvedon, mer eller mindre, som dämpar svullnad. Den innehåller också lugnande ingredienser, men ingen parfym eller knasiga färgmedel.
Män kan med fördel använda den efter rakning och ladies – preppa huden med den innan rakning och använd efter rakningen. Ingen rödhet i sikte.

Torrshampo, Kisby
Finns på nätet, KICKs och NK. Kostar runt 100 kr.
En hundralapp är ett billigt pris för att kunna skjuta upp hårtvätten ett par dagar, för att spara tid och för att slippa debattera med sig själv om man ska gå till gymmet eller inte när håret är nytvättat.
Torrshampot från Kisby är det drygaste jag vet, håller i absolut evighet. En liten dust täcker massor av strån (man behöver det ju bara i hårbotten, och då egentligen bara på de delar som syns). Finns i sprayversion och puderversion.

Etiketter None

  • G, 5:49 pm March 30, 2011:

    blomma alltså. röd solhatt that is

  • Caroline Hainer, 2:49 pm March 31, 2011:

    Blomma! Jag ändrar. Tack!

  • Garden party - Fifty Scents | Rodeo Magazine, 9:23 am November 8, 2011:

    […] saker i stil med livsmedel och hotell, alltså att dyrare pris oftast betyder bättre kvalitet. (Här är några budgettips förresten). Det gäller snarare att gallra och navigera, kolla efter lite […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen