Jazzhands

Klädkoderna – ser det här som ett modeblogginlägg

En god vän hävdar att när han har kavaj på sig så får han oftare kvitton. Folk tänker kanske att kavaj lika med koll på pengarna?

Vidare noterar han att när han har överrock börjar fler människor, mest panchon, prata med honom på bussen eller på Sabis. Folk tänker kanske överrock lika med ordning och reda?

Jag har märkt en liknande grej. När jag har scarf (det händer att jag har scarf) så håller folk upp dörren mer. Folk tänker väl scarf lika med röra sig i kretsar där man är artig?

Förr om åren fick jag alltid fyllon bredvid mig på tunnelbanan men numera händer det sällan. Är det min mognare klädstil som skrämmer bort dem och får dem att lockas till yngre tjejer med jeans?

Jag skulle också kunna tänka mig att det handlar om en ny generation fyllon. Borta är den generationen som kunde spela gitarr och som alltid ALLTID hade något slags förflutet inom boxning. Borta är de fyllon som frågar om man vill dra fingerkrok med dem. Dagens fyllon är det ingen ordning på alls, de ska bara ha pengar och sticka kniven i en. De kan inte ta en ton på ett instrument, de vet inte ens vad en trubadur är för något.

Jag gillar inte denna utveckling.

 

Etiketter None

 • Thomas, 5:38 pm May 4, 2011:

  Ja, det var länge sen jag hörde ett fyllo berätta om när han lirade med Cornelis eller vann ett SM-brons i flugvikt.

  A-laget har blivit ett B-lag.

 • Jazzhands, 8:02 pm May 4, 2011:

  I sanning. Dagens fyllon vet inte hut.

 • Flemming Hummer, 8:24 am May 5, 2011:

  Dagens fyllon har ingen inriktning på sina liv och ingen känsla för sin uppgift. Jag har hört att dagens fyllon inte ens är speciellt fulla!!!

 • Anna Nio, 10:55 pm June 25, 2011:

  Hahahaha, åh, ibland tror jag att jag älskar dig. På ett sånt där tindrande sätt som man älskar dugligt folk man ser på tv och liknande, alltså.

  Addendum till listan: en kompis hävdar att när man har keps blir man alltid leggad på bolaget. Jag tror dock inte det gäller för alla, utan bara de som tenderar att bli leggade lite titt som tätt även uten keps, trots att de har åldern inne. Som jag. Och min kompis som påstår detta, förstås.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen