Jazzhands

Allvarligt!

Ska du åka till Australien snart? Känner du någon i Australien? Är du i Australien?
Gud, jag vill verkligen ha ett vykort från Australien. Snälla, skicka ett vykort till mig?
Varför? Jo, för att landet, som nu ter sig som himlen på jorden, har alltså eukalyptusdoftande frimärken.

Om det här stämmer kommer jag att se över möjligheterna att emigrera.

Etiketter:

  • Agnes, 10:20 pm May 6, 2011:

    Hej!
    F̦rst Рhur bra blogg som helst!
    Nu till min fråga som jag hoppas att du kan besvara. Det är så att jag är trött på att lukta parfym. Min önskan skulle vara att lukta människa, ja inte svett eller så. Bara något som “fördjupar” och gör att man luktar skitgott, och utan att folk kan säga att jag bär parfym. Är det möjligt?

  • Caroline Hainer, 11:53 am May 11, 2011:

    Skin scents!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen