Jazzhands

KVÄLLEN ÄR DIN!!!!

Mitt i Södermalm, min i stort sett enda källa vad gäller nyhetsbevakning, kör en intervju med Martin Stenmarck inför knäcket som programledare för “Kvällen är din”.

Den börjar med att Martin berättar att han redan som 7-åring ville “slåss för de goda krafterna” och såg sig som lite av en Robin Hood. Sen berättar man vidare om programmet som går ut på att en “godhjärtad person” som gjort mycket för sin omgivning ska få någonting tillbaka. Som att få uppträda med Sanna Nielsen till exempel.

Gästerna vet inte om att de ska vara med i programmet. “Martin Stenmarck tar en första kontakt med dem i maskerad skepnad. Han väljer mellan tre olika karaktärer, som skapar större eller mindre olyckor i sin omgivning. Till sist sliter han av sig masken och upplyser gästen om att denne nu ska komma med och uppträda på scenen tillsammans med honom i Kvällen är din”.

För övrigt får man reda på att Martin Stenmarck har elva syskon.

Etiketter None

 • Flemming Hummer, 3:48 pm May 6, 2011:

  Oj, det låter som en programide’ kläckt av någon med mycket luft i huvudet. Man får lust att titta.

 • Jazzhands, 8:12 pm May 7, 2011:

  Någonstans blir man sugen. Tror det är frasen “maskerad skepnad” som gör det.

 • Kristofer, 7:36 am May 8, 2011:

  I messet till mig skrev du “mystisk skepnad”, det kändes mer lockande. Martin Stenmark som sker på det metafysiska planet.

  Anyhow. Det riktigt pinsamma för mig är att jag inte skulle känna igen Martin Stenmarck ens om han drog av sig sin mask. Fatta antiklimax när han sliter av sig förklädnaden och bara “Haha, det var ju JAG hela tiden!” och jag, tveksamt: “Gick vi i samma klass på högstadiet…?”

  /K

 • Jazzhands, 9:58 am May 8, 2011:

  “Mystisk skepnad” låter väldigt sexplay…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen