Jazzhands

Kungens påse

Alltså, jag missförstod nog någonting. Den som fick pris på Kings gala var inte alls en 45-årig mäktig man utan en kvinna som var tre äpplen hög och bar Nike-skor.
Hon marknadsför Nike i Sverige och är enligt King alltså Sveriges mäktigaste inom herrmode. Bär gemene man Nike-kostym? Det vet väl King bättre än jag så jag håller tyst. Om saker jag inte vet något om skall jag icke yttra mig!!!!

Men så här: 45-åriga män har det sjukt förspänt, de får till och med bättre goodie bags än oss andra. Godispåsen från King var fullspäckad med allt en vit, heterosexuell man med medelinkomst kan vilja ha. Boxershorts från Björn Borg, meterosexuella skönhetsprodukter, actionfilm med Matt Dillon, vinkylarväska, fiskarhatt och deckare. Och en vit t-shirt från Brothers.

Jajajajaaaaa, det kan väl utlandsfödda, homosexuella män också uppskatta. Men jag såg inte till dem på King-galan.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen