Jazzhands

Att känna pressen

Succélivet fortsätter.

Idel möten och intervjuer idag med, för att sedan låta eftermiddagen toppas med Pirates of the Caribbean 4. Biosalongen var fylld med ungar (jag har inte fattat grejen, varför filmbolagen ibland bjuder in skolklasser och kids till pressvisningarna?) som sprallade sig och höll på. Två tjejer vände sig om i stolarna och stirrade på mig och filmmannen Mattias Dahlström, viskade och sa “Är ni pressen?”

Ja, sa jag. Det är vi som är pressen.
Och det var sant.

 

 

Etiketter None

  • Lotta Losten, 10:24 pm May 19, 2011:

    Hihi. Så fint!
    Jag kom just hem från en veckas semester i Nice och här har du uppdaterat med massa finfina inlägg! Blir så glad av titta in här, du får mig att skratta nästan jämt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen