Jazzhands

Rövgeografi och rövnavigering

Jag är förresten hemma nu, från Spanien. Följde några rödbrända nackar ackompanjerade av päronrövar i ett par Kapp-Ahl-chinos  igår på Barcelonas flygplats och hamnade vid rätt gate. Kan man läsa rätt rövtecken så behöver man aldrig en karta, man behöver inte ens leta upp en skärm som talar om vilken gate man ska till.
Man följer röven.

Den rödbrända nacken är förrädisk, följer man bara den kan man lätt hamna i Storbritannien lika gärna som Sverige. Man måste blicka nedåt. Har den röda tjurnacken 501-liknande jeans i obestämd ljus kulör så är den på väg mot England. Se upp! Följ den något mörkare röven av bekvämare sort istället, leta efter tecken som kort, färgad stubb på damerna, eller MCGORDON-labels på herrarna och du är på väg norrut, till Sverige istället. Det gjorde jag. Och nu är jag här. Röven sviker aldrig. Ett av de äldsta navigeringssätten. Follow that röv. Redan vikingarna använde sig av rövgeografi. De rövar de inte gillade brände de upp.

Etiketter None

  • Flemming Hummer, 12:14 pm May 25, 2011:

    Visst är det så. Alla vägar leder till röv. You just can’t go wrong with butt.

  • Jazzhands, 4:11 pm May 25, 2011:

    Sviker aldrig.

  • Flemming Hummer, 8:09 am May 26, 2011:

    Svider m̦jligen, men sviker Рicke!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen