Jazzhands

Filmparfym!

Okej, den här var ny – en parfym som kommer ut i samband med en film.

Det är Diesel, detta märkliga, trötta 90-talsmärke, som ger ut en skitful flaska av en parfym de döpt till Only the Brave i samband med filmen Captain America: The First Avenger som går upp på bio i juli. Limited edition, förstås.

Ingen aning om hur den doftar men jag skulle bli sjukt imponerad och ta tillbaka alla mina Diesel-hån om det visade sig att den doftar fuktig serietidning, superhjältedräkt av spandex och nylon och kanske lite, lite superhjältesvett.

Etiketter None

 • therese svensson, 2:32 pm May 26, 2011:

  YO FIFTY! jag blev såklart pepp eftersom jag älskar parfym och serier, men enligt fragrantica.com så verkar det vara samma komposition i samtliga only the brave parfymer, bara typ flaskdesignen som ändras? LAMT. men ändock. då vet du hur en seriefigur luktar iaf…
  xoxo/therese

 • Caroline Hainer, 4:36 pm May 26, 2011:

  Laaaaaame. Och jag vägrar tro att average superhjälte doftar som en Dieseldoft för surfer dudes, typ. Jag vill inte att Stålmannen ska lukta så. Inte Batman heller. Nu ska jag skriva ett argt inlägg om det här. Tack Therese.

 • Only the brave! - Fifty Scents | Rodeo Magazine, 10:01 am August 17, 2011:

  […] Enligt Diesel så luktar  seriefiguren en ganska generell maskulin blandning av citrus, ceder, ambra och läder. Deras Only the Brave kommer ut i en speciell Captain America Edition, nämligen. […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen