Jazzhands

Foundationtips!

Just nu har Apoteket rea på Vichys mineralfoundation, 30% rabatt. Finns i flera olika utformanden, till exempel finns Vichy Normaderm Tient som är speciellt bra för fet och oren hy eftersom den är ganska så täckande, men med en halvmatt finish.

Jag rekommenderar den här för normal hy, finishen är väldigt fin och formulan sammetslen och dryg. Nästan oförskämt dryg. Finns i fyra nyanser.

Varför produkterna är parfymerade är ett mysterium men bland fördelarna skulle jag vilja lägga till att de flesta har schyssta solskydd (20SPF och skydd mot UVA och UVB) och priset på produkterna stannar just nu på under två hundra kronor.

Tips, som sagt.

Etiketter: ,

 • Karin, 1:25 pm May 28, 2011:

  När vi är inne på foundation så måste jag tips om Misshas BB Cream. Vet att den börjat cirkulera på ett par bloggar nu och jag kände mig tvungen att prova. Helt fantastisk om man som jag har svårt att hitta en foundation som är tillräckligt ljus. Ger ett fint naturligt resultat som är halvtäckande!

 • Kim, 4:39 pm May 28, 2011:

  Hej! Jag brukar alltid undvika att använda parfym på sommaren för risken att få fläckig hud. Finns det något som gör att man doftar gott och som man kan använda istället för parfym under sommaren? Är det dåligt att spraya parfym i håret? Har funderat mycket kring om det är uttorkande får håret eller om det förstör färgat hår..

  Sedan har jag en till fråga. Jag har svårt för att hitta parfymer jag gillar, letar inte så mycket heller men när jag väl gör det så luktar allt väldigt fräscht. Jag ogillar fräscha dofter, som den där DKNY apple doften. Just nu har jag Escadas parfym Magnetism, den jag funnit att tycka mest om. Tror att jag gillar lite mer orientiska, mystiska dofter men jag är så dåligt insatt att jag egentligen inte vet. Har du några tips kring vilka parfymer du tror jag kan gilla? Gärna inte alltför dyra heller. Är 20 år om det är till någon hjälp att veta det.

  Rolig blogg förövrigt!!

 • Caroline Hainer, 7:27 pm May 28, 2011:

  Tillräckligt ljusa parfymer ÄR ett problem, Karin. Jag är också superljus. Jag vill prova Misshas.

  Kim, det verkar som om du gillar fruktiga, fräscha och lätta parfymer. Jag har skrivit flera inlägg om sådana. Du har tur att det är sommar, för då kommer summer editions av parfymer fram och de brukar i regel vara just så – lätta, fruktiga och fräscha. Prova till exempel CKs sommardofter, Viktor & Rolfs sommarversion av Flowerbomb eller L’Eau d’Issey i alla olika varianter. För lite mer pudrigt och rosa och blommor: Carcharel Scarlett eller till och med Chloé?

  http://www.nstperfume.com/2009/05/19/cacharel-scarlett-new-perfume/

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen