Jazzhands

Limited? Limited

Hej, för några år sedan köpte jag en parfym, Kate Moss Limited – nånting. Sommarparfym. Jag älskade den. Sedan försvann förpackningen i en flytt och jag har inte hittat igen den någonstans. Vad var det för någon doft och är den omöjlig att få tag i sedan dess? Jag har frågat folk här och där men ingen har vetat vilken jag menar… men den fanns bara ett tag på Åhlens Odenplan och sedan var den puts väck. Hjälp! / Ingy

Hej Ingy! Det tråkiga är ju att när det är “limited” så är det limited, när den är slut är den borta. Den kan gå att hitta flaskor på Ebay, där det finns människor som kommit på den briljanta affärsidén att hamstra limited edition-utgåvor av saker och ting. Möjligen kan du också höra av dig till distributören (som är Unicare i det här fallet. Tel 040-17 42 70) och höra om de har en flaska kvar på lagret. Hoppas!

Etiketter: ,

  • Antonia, 10:14 pm May 30, 2011:

    Hej Caroline!
    Måste bara återkomma och tacka för tipset med solskyddet från La Roche Posay, helt klart det bästa jag testat! Tack, tack tack!!!

  • Caroline Hainer, 10:13 pm June 1, 2011:

    Jaaa! Och åker du utomlands, även inom Europa, så kostar den bara nån hundring på valfritt apotek. I regel.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen