Jazzhands

Ned i gruvan

Då var dag två inne på Bonniers tidningar avklarad och därmed är mitt inhopp klart för den här gången. Två dagars arbete heltid räcker utmärkt för mig, det är idealiskt. Mer borde man inte jobba. 30 timmars arbetsvecka? Prova 16.

Närå.

Nästa vecka ska jag resa på pressresa till Frankrike. Prova ett spa. Det är också lagom.

Och för att jag inte ska bli hatad, eftersom AVUNDSJUKA är ett stort problem i vårt land, så ber jag att få tillägga att jag idag fått backning på en jättestor text till NKs tidning, som kommer ta ett bra tag att korrigera. Så allt är liksom inte bara räckmacka, menar jag. Det kanske kan vara bra att påpeka då och då.

Sa jag förresten att jag ska på spa-resa till Frankrike nästa vecka?

 

Etiketter None

  • Göran, 7:55 am June 1, 2011:

    Se där, jag ska också till Frankrike nästa vecka!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen