Jazzhands

Den officiella hipsterförklaringen

Okej, då var man officiellt hipster då. Idag gick jag med raka steg in på Hattbaren och kom ut med en Panamahatt. Det står i den med stora bokstäver att den är “genuine”, och på en medföljande lapp läser jag att den är “vävd för hand av hantverkskunniga infödda ecuadorianer”.

Det är så jag föredrar mina hattar. Handvävda av infödda ecuadorianer. Jag bär helst inte andra typer av hatt.

Det innebär väl antagligen att jag är hipster då. So be it.

Har intervjuat Sofias mamma, Eleanor Coppola nu. Grymt. Ett steg närmare fulländningen. Nu måste jag supersnabbskriva artikeln för Fotografiska museets tidning. Hennes utställning Circle of Memory kommer dit.

Jag går givetvis dit i hatt.

Etiketter None

  • hojo, 8:04 pm June 3, 2011:

    det är bra att du kontrollerar att det bara är infödda ecuadorianer som har tillverkat din hatt, på senare tid har vi haft stora problem med hattmakare födda utanför ecuador. att man utbildat sig till hattmakare, talar det lokala språket och blivit medborgare i den stolta staten ecuador betyder inte att man producerar kvalitetsprodukter på samma nivå som de som verkligen är födda inom landet.

    mvh
    Ecuadors LO

  • Jazzhands, 8:05 am June 4, 2011:

    Nej, och framför allt brukar de ha så dålig känsla för kvalitet. Jag är inte rasbiolog per se, men nog är det medfött?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen