Jazzhands

Stora, feta munkar med hål i

Munkbakningen, the re-cap: Busenkelt. Alltså verkligen busenkelt. Och det där med att koka saker i olja är en barnlek, det kokar ju men det stormkokar ju inte, utan puttrar bara lite hotfullt. Munkarna bränns bruna och fina på någon minut. A kom förbi och konstaterade att “det luktar konditori” hemma hos mig. Jag tackar oljan.

Jag körde några munkar utan socker, alltså utan att vända dem i socker. Då smakar de i stort sett ingenting, bara lite svagt av frityr. Det påminde mig visserligen om Bob’s Donuts på Farmers Market i LA vilket gjorde mig tårögd, men det är ändå ingenting jag rekommenderar. De ska vändas i socker and lots of it. Då blir de fulländade och smakar som en bit av himlen.

Etiketter None

  • Jonas, 11:35 am June 7, 2011:

    Fan, vi köpte aldrig nåt på Bob’s Donuts, trots att vi gick förbi där flera gånger.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen