Jazzhands

Solstungna läppar – det kan hända dig!

Det här kan tyckas som en trist produkt att tipsa om så vi håller det kort. Decubal Lips & Dry Spots är en supersuperfet salva som passar utmärkt såhär i soltider när läpparna (faktiskt) kan bli röda och lite brända ut de där första, optimistiska dagarna i solen på uteserveringen.
Salvan är oparfymerad, parabenfri och har en mäktig fetthalt på 99% (!). Luktar och smakar absolut ingenting, och är finfin för torra nagelband på både händer och fötter.

Kostar 65 kr på apoteket.

Etiketter: , , ,

  • Annika, 9:11 am June 10, 2011:

    Jag gjorde misstaget att köpa ett gloss med spf 15 från MAC, bara för att…det är trevligare med gloss än med zinkoxid. Nå. Det smakar solskydd! Gah. Såg sen att apoteket (nåt av dem..) fått in ett amerikanskt märke med läppgunk i hylsa med spf, och färg, och är genast frestad att prova.

    Men.
    Kan man slippa smaken? Jag har Lifeguard’s choice från Burt’s bees, men den har just zinkoxid och gör att mina (låt vara färgstarka) läppar blir blekrosa.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen