Jazzhands

Äta sol?

Jag gjorde misstaget att köpa ett gloss med spf 15 från MAC, bara för att…det är trevligare med gloss än med zinkoxid. Nå. Det smakar solskydd! Gah. Såg sen att apoteket (nåt av dem..) fått in ett amerikanskt märke med läppgunk i hylsa med spf, och färg, och är genast frestad att prova. Men. Kan man slippa smaken? Jag har Lifeguard’s choice från Burt’s bees, men den har just zinkoxid och gör att mina (låt vara färgstarka) läppar blir blekrosa. /Annika

 

Jag har ett tips! Prova Lancaster Sun Beaty Stick for Eyes & Lips! Det är SPF20. Tyvärr ganska dyrt (295kr!) men det är som ett tjockt, mjukt Lypsyl och smakar ingenting. Jo, om du slickar dig om munnen och läpparna (vilket jag faktiskt gjorde, för att kunna skriva detta, jag ville verkligen kolla om det verkligen inte smakade något. Rekommenderas ej!) men det gör man väl inte?
Läpparna blir inte vita, inte alls. De blir lite glansiga, som av Lypsyl. Inte glansiga som i gloss.

Jag kommer att ha det i sommar. Jag vägrar äta solskydd.

Etiketter: , ,

 • jana, 11:13 am June 11, 2011:

  hej. jag vet inte vad jag ska ha för sminkbas på sommaren. vill inte ha foundation, men tror inte att jag vill vara helt utan. iaf inte utan concealer, men det är svårt att hitta en som inte syns när man inte kombinerar den med ngt som täcker resten av huden. helena rubensteins magic concealer är asbra som sådan, men finns bara i alldeles för ljusa nyanser. jag vill liksom bara matta till huden och jämna ut hudtonen och se mindre rosa ut i ansiktet, men allt blir svettigt och glider omkring? är det en färgad ansiktskräm jag borde välja? kan du tipsa om någon? vore FANTASTISKT.

 • jana, 1:20 pm June 11, 2011:

  och hur är det med hållbarhet på solkräm? håller den verkligen bara i ett år?

 • Sommarlooken – en utmaning - Fifty Scents | Rodeo Magazine, 1:25 pm June 25, 2011:

  […] knep? Lancasters solskydd för läpparna. Smakar ingenting, ger inte den där zink-effekten på läpparna då de blir alldeles ljusa, men […]

 • Vilken doft blandar sig bäst med öl och lera? - Fifty Scents | Rodeo Magazine, 10:27 am July 7, 2011:

  […] eller gloss är såklart valfritt. Är det riktigt varmt kanske ett läppbalsam med SPF […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen