Jazzhands

Intervju med Emily Dahl om Bachelorette. Exklusivt för JAZZHANDS!

Emily Dahl är inte bara bloggare och fotograf, hon är också, liksom jag själv, en Bachelorette-tittare. för bara några minuter sedan slutade det näst sista avsnittet för säsongen. Vad vi just bevittnade var ett episkt teve-moment. Här berättar Emily, exklusivt för Jazzhands, om vad som hände.

Valet stod alltså mellan Sebbe, den roliga, Tobbe med de vackra ögonen och Christian, jokern, glidarn och den Frida tidigare varnats för. Vad hände egentligen?
– Ja, det var en chocker för oss alla, det som just hände. Jag var personligen övertygad om att Christian skulle ryka, eftersom jag antog att Frida inte skulle vilja framstå som ett offer på bästa sändningstid. Men fel hade jag, och jag tycker ändå det var starkt av henne att ta ett beslut som skulle uppfattas som extremt naivt av tevetittarna.

Hur borde Frida ha valt?
– För sin egen självbevarelsedrifts skull borde Frida valt Tobbe och Sebastian. Men liksom så många kvinnor före henne gjorde hon det klassiska misstaget och tänkte med snippan istället för med hjärtat.

Varför gjorde hon inte det?
– Som sagt, Frida gick den enkla vägen. Sedan tror jag att hon är svag för allt det som Christian står för; Stureplan, Barcelona-fåtöljer, mingelbilder från finest.se och en stiff övre medelklassfamilj, till exempel.

Vad kommer hända nu?
– Förmodligen kommer hon försätta på sin utstakade väg och välja Christian i tron att han ska “förändras” för hennes skull och vilja dela Stureplanslivet med henne. Han kommer sedan att droppa henne så fort de kliver in på Soap Bar första gången och “allting inte helt känns rätt”. Det är väl en kärlekshistoria lika klassisk som Romeo och Julia, ungefär.

Vad hoppas du på, vad befarar du?
– Min förhoppning är att Superseb (som jag inledningsvis avvisade som en genuin super-douche, men som ju visat sig vara en man med en agenda lika ren och vit som hans tänder) vinner Fridas hjärta. Han flyttar upp till Stockholm, och de flyttar ihop i en lagom svennig lägenhet i Hammarby Sjöstad och lever lyckliga och går på många lökiga filmpremiärer tillsammans, i matchande Moncler-jackor. Det jag befarar mest är att Frida inte ska välja någon utav killarna (och motviera det med att hon inte är på rätt plats i livet eller liknande strunt). Jag avskyr verkligen när Bachelor/Bachelorette slutar i obeslutsamhet, det känns som ett svek och slag i magen att man suttit där och engagerat sig, och så får man ingenting för det.

Programledaren, den alltid lika välartikulerade Påmell, beskrev förresten Fridas urvalsprocess som “en lång resa” (inspelningstiden av programmet är 2 1/2 vecka men det hör inte hit). Vad har ni/vi som tittare lärt oss av den, tycker ni?
– Jag tycker det finns många lärdomar i programmet överlag, t ex att när solen går ned så är dagen slut och sådär. Men just Fridas resa har nog mest lärt mig att man bara ska satsa på killar som är med en av rätt anledningar. Vad som betecknas som “rätt” vet jag dock inte.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen