Jazzhands

Kvällens Bachelorette – försnack!

Det drar ihop sig till klasskamp. Det är nouveau richeChristian mot arbetarklassens Sebbe. Christians bror säger “hon är jättedown-to-earth”. Sebbes bror har farfarströja och väst.

Christian presenterar sig som egen företagare. Sebbe är målvakt. Eller, nu verkar han ha hoppat av så före detta målvakt och in-between-jobs. Ni förstår väl att detta kommer att bli the ultimate showdown?

Lite taktiksnack innan då? Referat:

Från Christians blogg:
“Min vistelse [i Olso] skulle man skulle kunna sammanfatta med några enkla ord: fest, skratt, god mat, shopping, business, vänner och kärlek”.

Från Sebbes blogg:
‎”För övrigt plockade jag upp en lifterska idag. Det var första gången i mitt liv och det visade sig att jag plockat upp en konversatör av rang. Ekologi, mental hälsa och pengars vara eller icke vara diskuterades flitigt”

Det finns en tredje spelare också, Tobbe, som jag faktiskt tror går till final. Christian ryker, kvar blir Sebbe (snackare, skojare, svenne) och Tobbe (“mörka, fina ögon”, “känslig”) och det är också spännande, men inget är lika spännande som Stockholm mot Resten av Sverige. Inget är så spännande som möjligheten att se en självuttalad och konstruerad Stureplansmänniska bli synad i sömmarna. Jag är pepp. PEPP! Tv3 ikväll. The ultimate showdown. Förnedringen. Känslorna. War of the tuppiga snubbar. Jag räknar ned. Jag vill ha er med mig.

 

Etiketter None

  • Kristofer, 4:58 pm June 12, 2011:

    Jag är med dig. Live och direkt, hela vägen.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen