Jazzhands

Schhh! Top Secret!

Det jag verkligen gillar med YSL Top Secrets make up removers är förpackningarna. De ser ut som någon skön kvarleva från 80-talet, kanske något glammigare budgetmärke från Konsum? Särskilt i dessa tider när man gärna går mot så rena färger i produkterna som möjligt, alternativt färger som känns “naturliga”. Att då splasha upp en knallturkos rengöringsolja tycker jag är både modigt och roligt.

 

Cleansing Make Up remover Bi-phase är oljebaserad, så den skakar man så att oljorna blandas. Men räds icke, detta är inga oljor som lämnar spår efter sig på huden, och de är snälla mot ögon och fransar. Just för att de är snälla så räcker det inte bara med en rengöringsomgång, det krävs minst två.

Kostar ca 275 kr (100 ml).

 

 

 

 

 

 

 

Toning & Cleansing Micellar Water är den bästa i samlingen tycker jag. Den innehåller först och främst glycerin och det är en bra sak. Glycerin är snällt, fuktighetsgivande och svalkande. Det glider bra på huden också, inget som behöver gnuggas. Miceller löser ömsint olja och smuts och gör att rengöringsvattnet verkligen känns som ett mellanting av rengöringsolja (det mjuka glycerinet) och tonic (de renande micellerna).

Kostar runt 355 kr, vilket får ses som prisvärt för en stor flaska om 200 ml.

 

Etiketter: , ,

  • lisa, 10:37 pm May 13, 2012:

    alltså det här med “micellar water”, eller “eau micellaire som fransmännen kallar det, är helt fantastiskt! jag skaffade ett av Avene, som jag använt i snart ett år nu att ta bort smink från ansikte och ögon, och jag tänker aldrig byta! lite senare insåg jag att det tydligen är något som hypats av först franska och sedan också andra skönhetsredaktörer o bloggare. men superbra alltså, jag har ganska torr o känslig hy, men med det där mår mitt ansikte som en prins!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen