Jazzhands

Bah!

Meh. Jake ringde aldrig. Glitch i schemat. Whatever. Fick ett nytt försök igår men jag tackade nej.

Ja, jag tackade nej. Till Jake Gyllenhaal. Stäm mig.

Alltså, det är såklart superlyxigt naturligtvis. Såklart fattar jag det. Men det är ett jobb också. Och ibland har jag varken tid eller ork. Det finns säkert någon som jobbar med att typ provsmaka världens bästa glass, eller besöka världens bästa spa-anläggningar som känner samma sak. Efter ett tag är det ett jobb och ibland orkar man inte jobba. Som min pappa sa “Jobba är hårt. Det är därför det heter jobb”.
Word på det.

Och en annan grej – jag trodde att jag skulle vara med i Gomorron Sverige två gånger i sommar men det blir bara en gång (Blygsamt skryt, var är ni? På Twitter, jag vet). Den 29 juli. Å andra sidan kör jag ett fett försvarstal för dialektal humor i Koljonens program i radio 6 juli. Bra skit.

Apropå det blygsamma skrytet så måste jag ha Twitter innan jag kan hånas. Jag orkar inte ha Twitter. Jag har så mycket annat att göra. Man måste vara rolig på Twitter. Jag gillar inte pressen.

 

Etiketter None

  • T-Anna, 6:18 pm June 16, 2011:

    Jag är aldrig rolig på twitter. Mest är jag jättearg. Det funkar med.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen